Неділя, 28.04.2024, 07:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » Архів матеріалів

Засідання було присвячене випуску нової книги члена ВТС "Конгрес літераторів України", поета, краєзнавця, археолога Володимира Захар`єва "Досьє Донжуана".
 
Крім постійних членів клубу "Автограф" були запрошені студійці літературного об`єднання "Пломінь" та члени клубу "Первоцвіт", який діє при бібліотеці-клубі с. Антонівці.

Нова книга прози В. Захар`єва викликала бурю позитивних емоцій та була достойно оцінена присутніми.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 640 | Додав: irusYa | Дата: 19.10.2011

Працівники ЦРБ Величко О. М., Трачук Є. Ф. Москаленко В. М., Білик І. І. провели практичне заняття по правильному веденню обліку роботи, веденню документації масової роботи, веденню зошита обліку довідок, а також планування, виконання, аналіз основних показників роботи.
Переглядів: 1024 | Додав: irusYa | Дата: 13.10.2011

До цього заходу було приурочено випуск книг літературної творчості наших користувачів "Зібрались додому лелеки...", збірку поезій про бібліотеку "Посвята" та довідник "Хто є хто у нашій бібліотеці?", які викликали величезний інтерес.




На святі були присутні усі бібліотекарі системи району, запрошені голова районної ради Мазур В. В., начальник відділу культури і туризму Гжегожевський Є. Е., представники районної газети "Вперед", члени клубу "Автограф", ветерани бібліотечної справи. Кращі бібліотекарі відзначені грамотами РДА, відділу культури і туризму, дирекції ЦБС, подяками, дипломами та цінними подарунками.

Було оприлюднено рейтинг сільських бібліотек району:
І місце - б/ф. с. Кадиївка (завідуюча Чайка А. М.)
ІІ місце - б/ф с. Ясенівка (завідуюча Огороднік О. М.)
ІІІ місце - б/ф с. Пасічна (завідуючий Люховець В. В.)

Підведено підсумки районного огляду-конкурсу на кращу історію бібліотеки. Дипломами були відзначені б/ф с. Ясенівка, с. Солобківці та с. Вербка. Були оголошені переможці у номінаціях.

Свято супроводжувалося фотопрезентаціями з життя наших бібліотек. Було організовано вернісаж малюнків "Бібліотека очима дітей", а найменші користувачі подарували присутнім музичні вітання. Усіх присутніх також розважали місцеві аматори сцени.
Переглядів: 708 | Додав: irusYa | Дата: 04.10.2011

У наметі, який розташувався на площі 600-річчя Ярмолинець, біля Будинку культури було розгорнуто виставки з новинками літератури, видавничою діяльністю бібліотеки, плакатами про послуги книгозбірні.

Працівники брали інтерв`ю у перехожих, роздавали флайєри, візитки про послуги бібліотеки. Була оголошена акція безкоштовної видачі читацького квитка.

В цей день наші працівники побували в багатьох установах та організаціях, де зробили все з метою залучення нових користувачів.
Переглядів: 649 | Додав: irusYa | Дата: 04.10.2011

В рамках заходу у книгозбірнях проводилися екскурсії учнів та ліцеїстів, анкетування "Роль бібліотеки у вашому житті", літературні вікторини. Присутні дали інтерв`ю на тему "Книга та Інтернет. Що важливіше?". Написали свої враження у книгу відгуків.

В результаті даних заходів новими користувачами бібліотек стало ще 16 користувачів.
Переглядів: 631 | Додав: irusYa | Дата: 04.10.2011

На формуі, який пройшов в ОУНБ ім. Островського від нашої ЦБС були присутні директор Гриб М. А. та найкращий читач нашого району Мужило С. Б.

З привітальним словом звернулися керівник апарату ОДА Бернадська Л. М., начальник обласного управління культури, туризму і курортів Трунова І. М., спеціаліст управління Чабан К. А.

Директор ОУНБ Синиця Н. М. підвела підсумки обласного огляду-конкурсу на кращого читача. І місце серед сільських бібліотек-філіалів області по праву було віддано нашому користувачу з с. Солобківці Мужило С. Б., який отримав диплом переможця. Наша ЦРБ отримала грамоту управління культури, туризму і курортів за кращу організацію та проведення обласного огляду-конкурсу на кращого читача "Так! Я читаю"

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 809 | Додав: irusYa | Дата: 04.10.2011

На засідання під назвою "Цей дивосвіт - бібліотека" були запрошені поети, котрі говорили слова вдячності книгозбірні, яка допомогла розкрити їх талант, стала місцем спілкування для них. Звучали вірші, пісні на слова поетів-земляків. З цікавістю присутні переглянули презентацію "Бібліотека + "Автограф" = любов". Наприкінці всі члени клубу дали інтерв`ю на тему "Роль бібліотеки у моєму житті".

Кожному гостю було подаровано книгу "Посвята. Поети-земляки - бібліотеці", яка була видана спеціально до цього засідання.

Захід було вілзнято на відео працівником КП "Ярмолинецький телепресцентр".
Переглядів: 605 | Додав: irusYa | Дата: 26.09.2011

На ЦРБ було покладено обов`язки організації та оформлення стенду від нашого району.
Велику увагу гостей привернули роботи вишивки з бісеру нашої землячки з с. Сутківці Антоніни Cірманської. Гучними оплесками глядачі зустрічали кожний виступ композиторів та співаків братів Гжегожевських.
Переглядів: 635 | Додав: irusYa | Дата: 26.09.2011

Вона пройшла в рамках конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами програми "Бібліоміст".

Запроршені керівники органів влади та місцевого самоврядування, представники засобів масової інформації, працівники культури.

Презентація пройшла з використанням обладнання, яке було закуплено на кошти гранту.

Голова районної ради В. Мазур прокоментував необхідність та актуальність такого дискусійного клубу, заступник голови РДА Т. Подольська виразила побажання в подальшому займатися проектною діяльністю з метою залучення коштів у бібліотеку, директор равйонного центру зайнятості В. Безушко виразив побажання співпраці і пообіцяв допомагати та приймати участь в роботі бібліотеки, директор КП "Ярмолинецький телепресцентр" В. Гжегожевський подав ідею розширення поля діяльності клубу і створення аналогічного шоу в телестудії.
Переглядів: 668 | Додав: irusYa | Дата: 12.09.2011

Семінар-тренінг пройшов на базі Ярмолинецької ЦРБ для сільських бібліотекарів, в рамках якого пройшла презентація проекту співпраці з місцевими громадами "Майданчик для дискусій".

Даний захід пройшов з використанням сучасного мультимедійного обладнання, виграного під час конкурсу, проведеного програмою "Бібліоміст" у 2011 році.

Зав. методичним відділом Білик І. І. підвела підсумки конкурсу на кращого дорослого читача "Так! Я читаю!" і представила на огляд сільських бібілотекарів матеріали надані на ІІІ етап обласного конкурсу.

Про наявні проблеми діяльності сільських бібліотек та про проблему інформатизації даних бібліотек та її вирішення вела мову директор ЦРБ Гриб М. А.

Бібліограф-краєзнавець Москаленко В. М. надала консультацію на тему "Організація та використання Пункту доступу громадян до офіційної інформації" в сільських бібліотеках.

Переглядів: 604 | Додав: irusYa | Дата: 08.09.2011

« 1 2 ... 75 76 77 78 »
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів