Субота, 27.04.2024, 03:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » Архів матеріалів
На захід були запрошені директор Ярмолинецької ЦБС Гриб М. А. та завідуюча бібліотекою-музеєм с. Правдівка Іваниця В. К.
Колектив Ярмолинецької центральної районної бібліотеки отримав подяку Хмельницької обласної державної адміністрації, підписану Ядухою В. С. та подарунки за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек.
Директор обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Островського Синиця Н. М. підвела підсумки обласного огляду-конкурсу на кращу сільську бібліотеку області і у номінації "Бібліотека року - центр роботи з громадою" перемогу отримала бібліотека-музей с. Правдівка (завідуюча Іваниця В. К.), яка разом з дипломом отримала цінні подарунки.
Також було оголошено результати обласного оглядку-конкурсу на кращу нетрадиційну виставку присвячену 75-річчю утворення Хмельницької області "Край, в якому я живу". За перемогу в цьому огляді-конкурсі вручено Подяку Лимар О. В. - зав. читальним залом Ярмолинецької ЦРБ.

Ми щиро вітаємо переможців та колектив ЦРБ з високими відзнаками!

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 673 | Додав: irusYa | Дата: 03.10.2012 | Коментарі (0)

На захід були запрошені ветерани, учні шкіл райцентру та громада селища.
Вечір памяті відкрили голова Ярмолинецької районної ради Мазур В. В. та заступник голови Ярмолинецької РДА Подольська Т. П., які сердечно привітали ветеранів та молодь з цією героїчною датою.
З увагою присутні віднеслися до виступу журналіста, краєзнавця Снігура О. С., який все своє життя присвятив вивченню історії краю, зокрема історії Великої Вітчизняної війни на Ярмолинеччині. Також пройшла коротка презентація книги іншого краєзнавця Добрянського П. А. "Фронтовими дорогами". Петро Антонович закликав не забувати подвиг партизанів ВВв та цінити мирне життя сьогодення.
З оплесками присутні зустріли виступ відомого хору ветеранів "Журавка", які вдало виконали пісні військової пори, також з цікавістю прослухали вірші у виконанні учнів шкіл та директора районного краєзнавчого музею Крочак К. В.
Ярмолинецька центральна районна бібліотека влаштувала книжково-ілюстративну виставку "Ішли у бій партизани" на якій були представлені рукописні та фотоматеріали, спогади членів партизанських груп на Ярмолинеччині.
Захід був доповнений відеоматеріалами по темі.
Переглядів: 621 | Додав: irusYa | Дата: 21.09.2012 | Коментарі (0)

29 серпня 2012 року в свято Успіння Божої Матері центральна районна бібліотека та районна бібліотека для дітей отримали гарні подарунки від засновника національної мережі будівельно-господарських гіпермаркетів Гереги О. В.: 5 металопластикових вікон в читальний зал ЦРБ та вікна і двері в районну бібліотеку для дітей.

Наші книгозбірні готуються до прийняття комп`ютерів у вересні, які виграли завдяки Міжнародному гранту і встановленя нових енергозберігаючих вікон було однією з умов поставки обладнання.


Бібліотеки щиро вдячні та сподіваються на подальшу співпрацю з видатним меценатом!

Переглядів: 608 | Додав: irusYa | Дата: 03.09.2012 | Коментарі (0)

Дана виставка присвячена 75-річчю утворення Хмельницької області.
Мета виставки - ознайомлення користувачів бібліотеки з історією створення нашої області, її визначними місцями та видатними людьми нашого краю.

Цікавою родзинкою виставки стали так звані "літаючі" книги. Адже недарма девізом виставки стали слова "Якщо ти не йдеш до книги - вона сама летить до тебе".
Презентацію провела бібліотекар читального залу ЦРБ Лимар О. В.
Переглядів: 626 | Додав: irusYa | Дата: 22.08.2012 | Коментарі (0)

Захід проходив в святково оформленому фотосвітлинами, книжковими виставками, видавничою продукцією місцевому Будинку культури. Глядачів зібралось багато: жителі села, колеги, друзі, а також були запрошені ветерани бібліотечної справи Бащен Р. М., Цнота Р. М. та Хвостач Л. П., котрі в різні роки працювали в цій бібліотеці.
Завідуючий книгозбірнею Люховець В. В. провів екскурс в історію бібліотеки та гуртка "Український віночок". Присутні мали змогу проглянути відеопрезентацію з 10-річної історії цього гуртка. Активісти бібліотеки підготували прекрасний святковий концерт.
З привітальним словом звернулися сусіди - клуб за інтересами "Мамина пісня" бібліотеки-філіалу с. Вербка, яких бурхливими оплесками прийняли пасічнянці.
Як і годиться господарі отримали багато подарунків та теплих слів від районної та місцевої влади, ОУНБ ім. М. Островського, центральної районної бібліотеки, газети "Вперед", громади села та ін.
Закінчилось свято святковою дискотекою.
Переглядів: 714 | Додав: irusYa | Дата: 17.08.2012 | Коментарі (0)

В столиці проводилась зустріч директорів ЦБС котрі перемогли у конкурсі "Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до мережі Інтернет".
На зустрічі була обговорена низка питань, зокрема процес поставки обладнання, налагодження роботи центрів вільного доступу та звітність у рамках проекту.

Жваво пройшли обмін досвідом та презентації грантових можливостей. Багато нового директори пізнали під час проведення тренінгу "Інноваційні послуги в бібліотеках".
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 567 | Додав: irusYa | Дата: 17.08.2012 | Коментарі (0)

Для участі були запрошені бібліотекарі-початківці, а також досвідчені фахівці - завідуючі бібліотеками сіл Пасічна, Правдівка, Шарівка.
В якості гостей були запрошені бібліотекарі сіл Косогірка, Соснівка, а також уславлений фахівець бібліотечної справи, кавалер ордена "Знак Пошани" Кшишинська Ф. А., яка багато років віддала улюбленій професії і очолювала бібліотеку с. Ясенівка.
З доповіддю "Професійність бібліотекаря - основна складова успіху роботи бібліотеки" виступила директор ЦБС Гриб М. А., зав. методичним відділом Білик І. І. продемонструвала мультимедійну презентацію "Кращі за професією" про досвід кращих бібліотек району. Було проведено тренінг "Як зробити перший крок до успішності" в ході якого початківці розробляли емблеми бібліотеки, відповідали на поставлені питання. Кращі за професією ділились досвідом роботи. Кшишинська Ф. А. розповіла, як працювали бібліотеки в радянські часи і була дуже здивована новими вимогами та послугами сучасних бібліотек.
Переглядів: 1749 | Додав: irusYa | Дата: 31.07.2012 | Коментарі (0)

Тема тренінгу: "Залучення коштів за допомогою програм Міжнародних фондів". Директор ЦБС Гриб М. А. поділилася з присутніми досвідом написання та подання заявок в різні фонди.
Переглядів: 616 | Додав: irusYa | Дата: 23.07.2012 | Коментарі (0)

Наша бібліотека разом з бібліотекою для дітей представили мешканцям та гостям селища книжкову виставку "Славна ти, земле ярмолинецька", виставку видавничої продукції нашої бібліотеки, а також роботи художньої вишивки та живопису майстрів-земляків Франчук Є., Оселедчук Л., Іжевського В., Трачук Є., Романченко О. та інших.
Виставка привернула увагу багаточисельних глядачів своєю привабливістю, естетичним оформленням та цікавим змістом.
Працівники книгозбірні розповсюджували флаєри про послуги бібліотеки, видавничу продукцію та знайомили з літературою про рідний край, а також проводили екскурсії по творах митців-ярмолинчан.
Переглядів: 662 | Додав: irusYa | Дата: 23.07.2012 | Коментарі (0)

На семінар тема якого: "Стиль керівника, як індивідуальна форма прояву успішної управлінської діяльності" були запрошені всі директори ЦБС області.
В перший день учасники відвідали центральну районну бібліотеку м. Хотин Чернівецької області, де пройшов творчий діалог з колегами двох областей.
21 червня було проведено урочисте відкриття семінару на якому з привітаннями звернулися голова Ярмолинецької районної ради Мазур В. В., заст. голови РДА Подольська Т. П. Була проведена колегія обласного управління культури на тему інформатизації бібліотек на якій виступили заст. начальника управління Алєксєєва М. В., головний спеціаліст Чабан К. А., директор ОУНБ ім. М. Островського Синиця Н. М., директор обласної бібліотеки для юнацтва Танчук Т. М., директор обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Шевченка Чорноус В. Ю.
Пізніше пройшло ділове спілкування на тему "Бібліотеки та розвиток електронного урядування", яке провела Синиця Н. М., а також марафон бібліотечних проектів та ідей модератором якого виступила Маковська В. В.
Гості ознайомились з роботою бібліотек-філіалів сіл Солобківці, Сутківці, Правдівка, Пасічна і дали високу оцінку їх діяльності.
22 червня було проведено тренінг "Стиль керівника та успішна управлінська діяльність", а також обмін досвідом роботи бібліотечних систем області.
Переглядів: 631 | Додав: irusYa | Дата: 26.06.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 70 71 72 73 74 ... 77 78 »
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів