Субота, 20.04.2024, 02:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » Архів матеріалів
В святково прикрашеному залі Будинку культури зібралось чимало мешканців села. З привітальним словом виступила секретар сільської ради Гавриленко В. М. та директор Ярмолинецької ЦБС Гриб М. А.
Завідуюча бібліотекою Ковбасіста Н. Ю. розповіла про історію успіху своєї бібліотеки, де в цьому році зроблено капітальний ремонт, придбано нові меблі, принтер, проведено опалення, і нарешті, отримано довгоочікуваний грант - 2 ПК з безкоштовним доступом до мережі Інтернет.
Аматори сцени організували святковий концерт. Всі присутні перейшли в приміщення бібліотеки, де відбулось урочисте перерізання стрічки та вручення короваю.
Мешканці села мали можливість зареєструватись в соціальних мережах, поспілкуватись з родичами за допомогою мережі Інтернет та ін.

Переглядів: 1160 | Додав: irusYa | Дата: 30.10.2012 | Коментарі (0)

На відкритті були присутні представники місцевої влдаи, працівники ЦРБ, мешканці села та учні школи.
Сільський голова Білик О. М. після перерізання стрічки привітав мешканців села з важливою подією - впровадженням безкоштовного доступу до Інтернету в сільській бібліотеці.
Директор місцевої школи Григорук В. І. відзначив важливість доступу до Інтернету для мешканців села. Також прозвучали вітання від директора Ярмолинецької ЦБС Гриб М. А. та директора Будинку культури Смучок Г. І.
Переглядів: 957 | Додав: irusYa | Дата: 30.10.2012 | Коментарі (0)

На семінарі були присутні всі завідуючі бібліотек-філіалів та фахівці ЦРБ. З доповіддю по даній темі виступила директор Ярмолинецької ЦБС Гриб М. А., яка підвела підсумки робьоти за 9 місяців, відмітила позитивне та негативне в роботі сільських бібліотек та зкоригувала напрямки роботи на останній квартал поточного року.
Зав. відділом УФКФіК Гриб Л. М. провела практикум з обліку та організації книжкових фондів та каталогів, зробила аналіз поповнення книжкових фондів в сільських бібліотеках та провела консультацію з передплати періодичних видань бібліотеками району.
Головний бібліограф Ярмолинецької ЦРБ Москаленко В. М. окреслила напрямки роботи бібліотек з краєзнавчої діяльності, а також провела практикум з обліку усних та письмових довідок, бібліографічного обслуговування користувачів.
Інженер-програміст Посвистак А. Б. ознайомив сільських бібліотекарів зі станом впровадження інформаційних технологій в бібліотеках району.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 763 | Додав: irusYa | Дата: 30.10.2012 | Коментарі (0)

На захід були запрошені представники районної та селищної рад, учнівська молодь. Вступне слово про щорічну загальноєвропейську компанію взяла директор Ярмолинецької ЦБС Гриб М. А.
Цікаву детальну розповідь про заходи з інформування щодо принципів та досягнень місцевої регіональної демократії представив депутат районної ради, директор районного центру зайнятості населення Безушко В. І. Багато корисного взнали присутні від керуючої справами, секретаря виконавчого комітету селищної ради Майчук Ю. Є., яка відповіла на багаточисельні запитання аудиторії.

Представники учнівських комітетів шкіл селища поділились досвідом роботи в органах місцевого самоврядування шкіл. Всі присутні були єдині в думці, що даний захід прояснив ситуацію в багатьох питаннях щодо місцевого самоврядування в нашому районі.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 574 | Додав: irusYa | Дата: 22.10.2012 | Коментарі (0)

На початку зустрічі "автографці" ознайомились з творчістю нашого поета-земляка, проживавшого в с. Михайлівка Л. Левицького якому в жовтні цього року виповнилось би 80 років з дня народження. Присутні ознайомились з книгою віршів "Недоспівана пісня" і віддали шану поетові, який загинув на фронтах Великої Вітчизняної війни.
Поети ознайомили присутніх здобутками та напрацюваннями за останній період. П. Добрянський презентував свою книгу "Дорогами війни", К. Бучуляк, Л. Статкевич, О. Цибульська прочитали нові вірші, а наш відомий земляк М. Коваль надав корисні поради щодо удосконалення творчості молодих поетів-початківців. 
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 578 | Додав: irusYa | Дата: 22.10.2012 | Коментарі (0)

У ході урочистостей було презентовано пошук інформації в Інтернеті, можливість телефонування рідним та близьким за допомогою програми "Скайп" в інші міста та за кордон, користування електронною поштою, пошук друзів у соціальних мережах.
Під час заходу відбулися виступи голови Ярмолинецької районної ради Мазура В. В., заст. голови РДА Мантуляка С. В., регіонального представника програми "Бібліоміст" в Хмельницькій області Гнатюк Н. В., координатора з партнерства "Бібліоміст-Україна" Новакової Н., директора Хмельницької ОУНБ ім. М. Островського Синиці Н. М., директора обласної бібліотеки для дітей ім Т. Г. Шевченка Черноус В. Ю.
Під час урочистостей відбувся флеш-моб на площі 600-річчя Ярмолинець з роздачею флаєрів про нові послуги бібліотеки, вручення короваю "Бібліоміст". Під час відкриття лунали музичні вітання від братів Гжегожевських, а працівники  "Ярмолинецького телепресцентру" взяли інтерв`ю у користувачів Пункту безкоштовного доступу до Інтернету про роль Інтернету в діяльності бібліотеки. Працівники бібліотеки провели інтернет-вікторину на кращого знавця комп`ютерної грамотності.
Директор бібліотеки Гриб М. А. подякувала всім присутнім - громаді селища, владі, а також програмі "Бібліоміст" за надану можливість в інформатизації наших книгозбірень.
Переглядів: 599 | Додав: irusYa | Дата: 18.10.2012 | Коментарі (0)

Бібліотеки-переможці конкурсу "Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до мережі Інтернет" отримали комп`ютери з встановленим ліцензійним програмним забезпеченням та інше обладнання передбачене програмою:
центральна районна бібліотека - 5 комплектів;
районна бібліотека для дітей - 2 комплекти;
б/ф с. Сутківці - 2 комплекти;
б/ф с. Кадиївка - 2 комплекти;
б/ф с. Солобківці - 2 комплекти;
б/ф с. Соколівка - 2 комплекти;

Ми з радістю повідомляємо, що з цього часу надаємо вільний безкоштовний доступ до мережі Інтернет та орієнтуємо свої послуги на безкоштовне задоволення потреб громади в приміщеннях наших бібліотек.
Чекаємо на Вас!
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 574 | Додав: irusYa | Дата: 03.10.2012 | Коментарі (0)

На заході були присутні голова Ярмолинецької РДА Кадиш В. О., голова районної ради Мазур В. В., заст. голови РДА з гуманітарних питань Подольська Т. П., працівники Ярмолинецької бібліотечної системи, ветерани галузі, запрошені.
Свято та концертну програму підготували працівники РБК та начальник відділу культури і туризму Є. Е. Гжегожевський. Після привітань керівників району кращим працівникам було вручено грамоти, а директор Ярмолинецької ЦБС Гриб М. А. вручила подяки та банери "Безкоштовний Інтернет у бібліотеці" переможцям проекту "Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до мережі Інтернет", подякувала за велику працю в справі комп`ютеризації бібліотек.
На святі лунали пісні у виконанні солістів РБК О. Гуменюка, І. Бойко, Т. Туйчієвої та В. Гуменюка.
Наприкінці заходу прозвучав гімн бібліотеки у виконанні працівників ЦРБ.
Переглядів: 678 | Додав: irusYa | Дата: 03.10.2012 | Коментарі (0)

На захід були запрошені директор Ярмолинецької ЦБС Гриб М. А. та завідуюча бібліотекою-музеєм с. Правдівка Іваниця В. К.
Колектив Ярмолинецької центральної районної бібліотеки отримав подяку Хмельницької обласної державної адміністрації, підписану Ядухою В. С. та подарунки за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек.
Директор обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Островського Синиця Н. М. підвела підсумки обласного огляду-конкурсу на кращу сільську бібліотеку області і у номінації "Бібліотека року - центр роботи з громадою" перемогу отримала бібліотека-музей с. Правдівка (завідуюча Іваниця В. К.), яка разом з дипломом отримала цінні подарунки.
Також було оголошено результати обласного оглядку-конкурсу на кращу нетрадиційну виставку присвячену 75-річчю утворення Хмельницької області "Край, в якому я живу". За перемогу в цьому огляді-конкурсі вручено Подяку Лимар О. В. - зав. читальним залом Ярмолинецької ЦРБ.

Ми щиро вітаємо переможців та колектив ЦРБ з високими відзнаками!

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 672 | Додав: irusYa | Дата: 03.10.2012 | Коментарі (0)

На захід були запрошені ветерани, учні шкіл райцентру та громада селища.
Вечір памяті відкрили голова Ярмолинецької районної ради Мазур В. В. та заступник голови Ярмолинецької РДА Подольська Т. П., які сердечно привітали ветеранів та молодь з цією героїчною датою.
З увагою присутні віднеслися до виступу журналіста, краєзнавця Снігура О. С., який все своє життя присвятив вивченню історії краю, зокрема історії Великої Вітчизняної війни на Ярмолинеччині. Також пройшла коротка презентація книги іншого краєзнавця Добрянського П. А. "Фронтовими дорогами". Петро Антонович закликав не забувати подвиг партизанів ВВв та цінити мирне життя сьогодення.
З оплесками присутні зустріли виступ відомого хору ветеранів "Журавка", які вдало виконали пісні військової пори, також з цікавістю прослухали вірші у виконанні учнів шкіл та директора районного краєзнавчого музею Крочак К. В.
Ярмолинецька центральна районна бібліотека влаштувала книжково-ілюстративну виставку "Ішли у бій партизани" на якій були представлені рукописні та фотоматеріали, спогади членів партизанських груп на Ярмолинеччині.
Захід був доповнений відеоматеріалами по темі.
Переглядів: 619 | Додав: irusYa | Дата: 21.09.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 69 70 71 72 73 ... 77 78 »
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів