П`ятниця, 29.03.2024, 15:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

3 березня Всесвітній день письменника 4 березня 75 років від дня народження Володимира Івасюка, українського поета та композитора 9 березня 150 років з дня народження Софії Левицької - української художниці-емігрантки; 9 березня 210 років від дня народження Тараса Шевченка, українського поета, художника,мислителя 21 березня Всесвітній день поезії

Головна » Архів матеріалів
Заняття проводяться для бібліотекарів-учасників програми "Бібліоміст". Бібліотекарі закріпили знання, отримані на минулому занятті, а також розглянули можливості Microsoft Office, зокрема на цьому занятті розглянули програму Microsoft Office Publisher, за допомогою якої можна створювати буклети, візитки, флаєри та іншу рекламну продукцію своєї бібліотеки.
Хочеться відмітити, що такі курси організовано за ініціативи районної бібліотеки на прохання самих працівників: сільські бібліотекарі погодились приїжджати на курси щотижня у вихідний день - вівторок! При проведенні тренінгів в основному використовуються матеріали, які бібліотека отримала у проекті "Сучасний бібліотекар".
Переглядів: 528 | Додав: irusYa | Дата: 29.10.2013 | Коментарі (0)

Цього разу зібралось 10 любителів шахів, яким дуже сподобалась творча атмосфера у нашій бібліотеці.
Шаховий клуб підтримує традицію бібліотеки - організацію корисного відпочинку громадян нашого селища у вихідний день. Ми намагаємось знайти заняття для душі кожному бажаючому.
Ми чекаємо щонеділі любителів та тих хто хоче навчитися грати в шахи у нашій книгозбірні.
Переглядів: 736 | Додав: irusYa | Дата: 28.10.2013 | Коментарі (0)

Засідання присвячене 65-річчю від дня народження видатного подільського поета, літературознавця І. Іова.
Він залишив великий слід у літературній спадщині нашого краю. Багаточисельна читацька аудиторія називає Івана Іова класиком української літератури, про нього знімають фільми, пишуть наукові статті.
В нашому клубі жодна зустріч не обходиться без спогадів про нього тому, що Іван Павлович працював журналістом ярмолинецької районної газети "Вперед". Багато наших поетів знають його зі студентських років. Бібліотекарі влаштували книжкову виставку "І. Іов, яким я знав його". Поет В. Мазур поділився спогадами про Івана Павловича, прочитав вірш присвячений йому.
Також на засіданні було презентовано блог клубу "Автограф", який нещодавно створила завідуюча методичним відділом Білик І. І. Літератори поділились доробками, які були написані за останній місяць.
Переглядів: 684 | Додав: irusYa | Дата: 28.10.2013 | Коментарі (0)

Майстриня провела майстер-клас з виготовлення букетів із цукерок. В заході прийняли участь відвідувачі бібліотеки, яким дуже сподобалась дана тема клубу, а працівники бібліотеки вже мали деякі досягнення в цьому напрямку декоративно-прикладного мистецтва.
Переглядів: 576 | Додав: irusYa | Дата: 28.10.2013 | Коментарі (0)

23 жовтня бібліотека-філіал с. Скаржинці провела правознавчу вікторину "Що вам відомо про права дитини" для дітей 4-х класів. Завідуюча бібліотекою Вовна Л. В. зробила огляд книжкової виставки "Права людини починаються з прав дитини", було презентовано відеофільм "Конвенція про права дитини". також проведено гру "Казкові герої в країні прав та обов`язків", де діти знаходили вихід зі складних життєвих ситуацій. В заході прийняв участь фахівець із соціальної роботи центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Вармінський С. В. Аналогічний захід було проведено з учнями старших класів.

24 жовтня бібліотека-філіал с. Проскурівка прйиняла участь у правознавчому КВК "Юні знавці права", який пройшов в Проскурівській ЗОШ. Завідуюча бібліотекою Широкорадюк М. М. презентувала книжкову виставку, провела бесіду "Закон. Право. Мораль" для учнів 9-10-х класів.
Переглядів: 729 | Додав: irusYa | Дата: 28.10.2013 | Коментарі (0)

До Вашої уваги пропонуються розділи: "Новини", "Поети-земляки", "Історія Автографу", "Поетичні збірки", "Фотогалерея". У розділі "Колонки авторів" Ви можете знайти всю необхідну інформацію про всі літературні сили Ярмолинеччини, прочитати їх твори, написати свої відгуки. Також Ви маєте можливість в коментарях виставляти свої поетичні доробки на даному блозі.
Адреса блогу: avtograf.wordpress.com
Переглядів: 567 | Додав: irusYa | Дата: 22.10.2013 | Коментарі (0)

Мета заходу: розповсюдити інформацію про наявні послуги національного та регіонального рівнів та використовуючи ресурси сучасно обладнаних публічних бібліотек навчити різні групи населення користуватися ними, щоб ефективно спілкуватися з урядовими структурами, підтримувати необхідні адміністративні послуги в новому форматі.
В засіданні круглого столу, який провела провідний методист Ярмолинецької ЦРБ Білик І. І. прийняли участь представники бібліотек ЦБС, районного Будинку культури, громади міста. Було проведено практичне заняття з надання послуг е-урядування, ознайомлення з урядовими та регіональними сайтами, придбання товарів в Інтернет-магазинах, поповнення рахунків, складання податкової декларації та фінансового звіту, придбання квитків на пасажирський транспорт.
Всі учасники заходу єдині у думці, що це все дуже зручно та економить час, а бібліотечні працівники пройшли навчання та готові надавати послуги е-урядування населенню.  
Переглядів: 502 | Додав: irusYa | Дата: 22.10.2013 | Коментарі (0)

Даний захід був проведений в рамках місяця правової освіти населення. В якості фахівців були запрошені дільничний інспектор міліції Дзяна О. О. та інспектор по роботі з населенням та громадськими формування, капітан міліції Мазій Л. М.
На заході присутні-учні професійного ліцею розглянули статті кримінального та адміністративного кодексу України, з`ясували з якого віку розпочинається відповідальність неповнолітніх перед законом, розглянули правила безпечної поведінки неповнолітніх та випадки в яких молодь може звернутися за допомогою до міліції. Було продемонстровано відеоролик-презентацію книги "Кримінальний кодекс для неповнолітніх".
Переглядів: 603 | Додав: irusYa | Дата: 17.10.2013 | Коментарі (0)

Була проведена велика пошукова робота. Надруковано та розповсюджено всім бібліотекам району наступні видання: "Патріарх краєзнавства" (присвячена 80-річчю з дня народження О. Снігура), "Богач П. Г." (до 90-річчя з дня народження академіка медицини), "Дивоцвіт народного майстра" (до 75-річчя з дня народження А. Гриба), "Я - України син" (до 60-річчя поета-земляка В. Мазура), "Любов окрилена у слові" (до 55-річчя з дня народження поетеси М. Дячок), "Гаптований світ Н. Гончарук" (про подільську майстриню-вишивальницю), "Наш район на карті України" (до 90-річчя утворення Ярмолинецького району), "Природа Ярмолинеччини".
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 514 | Додав: irusYa | Дата: 17.10.2013 | Коментарі (0)

Даний клуб створений з метою організації дозвілля молоді та громади містечка.
На засіданні працівники районної та дитячої бібліотек вчилися робити букет із цукерок, щоб навчати цьому своїх користувачів.
За допомогою мультимедійного обладнання та Інтернету мали можливість отримати майстер-клас в онлайн-режимі і навчитись "азам" створення краси та корисних речей.
Засідання клубу планується проводити щотижня і наступний захід буде проведений 23 жовтня для користувачів із запрошенням майстра з декоративних виробів.
Переглядів: 479 | Додав: irusYa | Дата: 17.10.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 62 63 64 65 66 ... 76 77 »
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів