П`ятниця, 26.04.2024, 01:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » Архів матеріалів
У неділю 15 грудня в рамках клубу вихідного дня в Ярмолинецькій ЦРБ пройшло заняття гуртка "Ідеї для творчості". В цей день гуртківці готувались до зустрічі новорічних свят та навчалися робити ялинки з цукерок.
Також нагадуємо, що кожну неділю у бібліотеці збираються шанувальники книг, шахів та Інтернету.
Запрошуємо вас щонеділі у бібліотеку провести своє дозвілля цікаво та змістовно.
Переглядів: 595 | Додав: irusYa | Дата: 17.12.2013 | Коментарі (0)

13 грудня в Ярмолинецькій ЦРБ пройшов методичний день "Підготовка бібліотек до звітності за 2013 рік та планування роботи на 2014 рік" на якому були присутні всі бібліотечні працівники Ярмолинецької ЦБС.
На нараді було акцентовано на забезпечені своєчасного складання та надання державної статистичної звітності. Підведено підсумки виконання планів роботи бібліотечних установ у 2013 році та доведено особливості планування на 2014 рік.
Переглядів: 606 | Додав: irusYa | Дата: 16.12.2013 | Коментарі (0)

12 грудня на Дні керівника в Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Островського пройшло урочисте вшанування переможців обласного огляду-конкурсу на кращу організацію роботи з правової освіти населення, який ініціювали управління культури, національностей та релігіій Хмельницької ОДА та Головне управління юстиції у Хмельницькій області.
Журі високо оцінило змістовність та актуальність нашої роботи з правової освіти населення і Ярмолинецька бібліотека була визнана переможцем даного конкурсу. Ми отримали диплом І ступеня та цінний подарунок (книги правознавчої тематики).
Хочеться відзначити, що в минулому році ми вже були переможцями на кращий клуб за інтересами правознавчого напрямку і клуб "Юність і закон" зайняв призове місце.
Переглядів: 771 | Додав: irusYa | Дата: 13.12.2013 | Коментарі (0)

10 грудня в Ярмолинецьку ЦРБ завітали відомі поети з м. Хмельницького М. П. Цимбалюк та В. А. Захар`єв, які привітали з 55-річчям Швеця М. Ф., який він відзначив 6 грудня.
Микола Феодосійович Швець - поет, один із засновників клубу "Автограф", член ВТС "Конгрес літераторів України", автор збірок "Про-позиція і сонечко", "Колесо огляду".
А до 90-річного ювілею нашої бібліотеки поети презентували цінний подарунок - книгу В. Хитрука "Золота булава. Духовний код Трипілля, України і Європи".
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 579 | Додав: irusYa | Дата: 12.12.2013 | Коментарі (0)

Така назва круглого столу, який було проведено 9 грудня в рамках Тижня місцевого самоврядування в Ярмолинецькій ЦРБ для працівників бібліотек району.
З вступним словом "Бібліотеки району: пріоритети діяльності" виступила директор Ярмолинецької ЦБС Гриб М. А.; консультацію "Взаємодія з громадськістю, як напрям діяльності публічної бібліотеки" провела провідний методист Білик І. І.; заст. директора по роботі з дітьми Черевуля А. Л. підготувала виступ на тему "Публічна бібліотека - головний інформаційний партнер у регіоні". Про завдання бібліотек щодо сприяння інформованості представників місцевої влади та населення говорилося у виступі головного бібліографа Москаленко В. М.
Працівники бібліотек обмінялись досвідом про роль сільської бібліотеки в житті громади, було зроблено короткий аналіз анкет "Інформаційні потреби користувачів місцевої влади та можливості їх задоволення".
Переглядів: 658 | Додав: irusYa | Дата: 12.12.2013 | Коментарі (0)

На виставці "З історії бібліотечної справи району" представлені книги:
"Це нашої історії рядки..." (Ярмолинецька ЦРБ), де подані матеріали з історії бібліотеки, її розвитку, клуби за інтересами та відгуки користувачів.
У довіднику "Хто є хто у нашій бібліотеці" містяться короткі біографічні відомості про всіх працівників Ярмолинецької ЦБС.
В книзі "Посвята" зібрані вірші поетів-земляків присвячених нашій бібліотеці та літературному клубу "Автограф".
У бібліографічному покажчику "Видавнича діяльність бібліотеки за 2006-2012 р.р." інформується про видавничу продукцію районної бібліотеки за останні 7 років.
Бібліографічно-інформаційне видання "Ярмолинецька ЦБС на сторінках періодичних видань" містить відомості про публікації в ЗМІ роботи бібліотек Ярмолинеччини.
Переглядів: 552 | Додав: irusYa | Дата: 05.12.2013 | Коментарі (0)

Під такою назвою в Ярмолинецькій ЦРБ відкрилася виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва присвячена 200-річному ювілею великого українського поета Т. Шевченка, який вся країна буде відзначати в березні 2014 року. На виставці представлена Шевченкіана в живописі, ручній вишивці, випалюванні деревини - зроблених руками та талантами наших майстрів-ярмолинчан. Це рушники з рядками Заповіту, багато вишитих портретів та віршів поета. До уваги присутніх був навіть торт присвячений великому поету України.
Відкриття виставки відбулося в день ювілею бібліотеки.
Переглядів: 548 | Додав: irusYa | Дата: 05.12.2013 | Коментарі (0)

28 листопада 2013 року 90 років з дня свого заснування відзначила Ярмолинецька  центральна районна бібліотека. Понад 70 гостей прибуло в нашу книгозбірню, щоб відсвяткувати з нами цю подію - це друзі, партнери, керівники району, гості з м. Хмельницького, представники ЗМІ, працівники Будинку культури, "автографці", сільські бібліотекарі і найшанованіші гості - ветерани праці.
Багато добрих та теплих слів почули від голови Ярмолинецької РДА В. О. Кадиша, голови районної ради В. В. Мазура, керівника Ярмолинецького відділення "ПриватБанку" П. Л. Бердули, регіонального представника Програми "Бібліоміст-Україна" Н. В. Гнатюк, але вся увага та визнання в цей день були для ветеранів бібліотечяної справи, які будували, розвивали і зберегли храм духовності нашого району, цей "дім", де зігріваються серця.
Працівники Будинку культури та клуби за інтересами "Автограф" та "Любава" (б/ф с. Глушківці) подарували гостям чудовий настрій, музичні та поетичні вітання, а бібліотека, в свою чергу, отримала багато гарних та корисних подарунків.

Детальний фоторепортаж зі святкування бібліотеки
Переглядів: 674 | Додав: irusYa | Дата: 05.12.2013 | Коментарі (0)

На відкритті були присутні учні професійного ліцею. Бібліотекар читального залу Лимар О. В. провела огляд літератури присвячений 70-річчю пам`яті жертв українського голокосту - голодомору 1932-33 р.р.
Немало трагедій пережив за свою багатовікову історію український народ. Та найбільших втрат зазнала Україна у ХХ столітті, особливо в ті трагічні 30-і роки, які вже ніколи не зітруться у зболеній людській пам`яті.
На виставці представлені матеріали Всеукраїнських конференцій, документи обласного державного архіву, обласного краєзнавчого музею, виставка плакатів до меморіальних друкованих видань, які є у нашій книгозбірні.
Особливу увагу привернув розділ "Хмельниччини моєї біль" у якому було представлено фотодокументи з історії голодомору на Ярмолинеччині.
Переглядів: 555 | Додав: irusYa | Дата: 20.11.2013 | Коментарі (0)

Захід традиційно проводиться щонеділі. В рамках клубу працює гурток декоративно-прикладного мистецтва "Ідеї для творчості", шаховий гурток та комп`ютери з вільним доступом до Інтернету.

До уваги користувачів!
Ми чекаємо пропозицій та допомоги у створенні літературного театру при нашій бібліотеці.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 508 | Додав: irusYa | Дата: 19.11.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 61 62 63 64 65 ... 77 78 »
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів