Середа, 08.05.2024, 00:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2023 » Жовтень » 16 » За плідну роботу – гідне визнання
14:51
За плідну роботу – гідне визнання

Ярмолинецьку книгозбірню визнано кращою серед центральних бібліотек області за організацією краєзнавчої роботи.

Ярмолинецька центральна бібліотека здобула перемогу в обласному конкурсі «Бібліотека – центр краєзнавчої області», організатором якого стала Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека. Участь у конкурсі взяли усі книгозбірні області, серед них – і бібліотека Ярмолинецької селищної ради на чолі з її директоркою Оленою Слободян.

26 вересня відбулося оцінювання поданих робіт професійним журі. Для участі потрібно було подати звіт краєзнавчої діяльності бібліотеки за останні три роки: це проведені книгозбірнею тематичні заходи, видавнича робота, звертали увагу і на наповнення сайту. Над усім цим працювала Ярмолинецька центральна бібліотека повсякчас, регулярно та активно здійснюючи краєзнавчу роботу у стінах книгозбірні та за її межами. Це було достойно оцінено усіма членами журі, які віддали нашій бібліотеці пальму першості.

Нагородження відбулося під час XV Форуму бібліотекарів Хмельниччини «Бібліотека – твоя синергія перемоги». Ярмолинецьку центральну бібліотеку відзначили Дипломом, а у якості подарунку надали книги для поповнення бібліотечних полиць, а клавіатуру та комп’ютерну мишку – для подальшої успішної роботи.

 

 

 

Диплом переможця підписали директорка Хмельницької ОУНБ Катерина Чабан, голова Хмельницької обласної організації профспілки працівників культури Микола Луценко, голова Хмельницької обласної організації Національної спілки краєзнавців України Юрій Телячий, голова Хмельницької міської організації Національної спілки краєзнавців України Юрій Блажевич.

Загалом Ярмолинецька центральна бібліотека уже не вперше відзначена на рівні області за здобутки у краєзнавчій роботі. Берегти та вивчати минувшину стало доброю традицією наших бібліотекарів і у центральній книгозбірні, і у бібліотеках-філіях.

В окремих із них обладнані народознавчі куточки та кімнати, де зібрано місцеві експонати із описами. Збирають працівники книгозбірень і нематеріальну спадщину рідного краю – народні легенди, перекази, пісні, вірші місцевих авторів, біографії та спогади про відомих людей краю.

Щиро вітаємо співробітників Ярмолинецької центральної бібліотеки із заслуженою перемогою! Подальших творчих успіхів!

Переглядів: 54 | Додав: svitlana_denisuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів