Понеділок, 29.04.2024, 03:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2023 » Жовтень » 20
 
 Сьогодні в стінах нашої бібліотеки відбулась тепла зустріч із членкинею Національної спілки письменників України - Альоною Радецькою, а саме презентація збірки поезій "Сві(й)ти".
Захід пройшов у формі діалогу із поеткою, адже саме в колі літературного клубу "Автограф", що діє при нашій бібліотеці, і зародились перші кроки пані Альони в літературній творчості. Альона Юріївна розповіла про свій життєвий та творчий шлях. Про свою першу роботу в редакції освітянської газети "Шкільний світ" та про цікаву роботу в Хмельницькому обласному літературному музеї та Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці та читала свої вірші. Її вірші справді захоплюють та передають стан її душі, відношення до російсько- української війни та найскоріше наближення перемоги.
Справжньою несподіванкою презентації стало те, що на неї завітала похресниця пані Альони із своєю мамою, що проживають у селі Стріхівці. Гарними спогадами про зустрічі в клубі "Автограф" розповів Микола Швець.
На згадку Альона Радецька подарувала безкоштовно усім свою нову збірочку із теплими побажаннями та автографом.
Як добре, що в нас є такі земляки, якими ми пишаємось та завжди раді таким зустрічам Щиро дякуємо за Вашу патріотизм, любов до України, і ми ще більше віримо в те, що Перемога обов’язково буде! 
Переглядів: 124 | Додав: kypchakolga | Дата: 20.10.2023 | Коментарі (0)

 
20 жовтня в Ярмолинецькій центральній бібліотеці відбувся семінар бібліотекарів громади «Бібліотека і громада: професійні ідеї, сучасні формати».
   Директорка Ярмолинецької ЦБ Олена Слободян звернула значну увагу на сучасне бачення розвитку бібліотечної галузі Ярмолинеччини, та підвела підсумки відеоекскурсії «Маршрути мого краю».
   Методистка Алла Черевуля проаналізувала роботу бібліотек за дев'ять місяців та надала методичні поради на пріоритетні напрямки роботи на наступний період.
   Провідний бібліотекар відділу УФКФіК Катерина Гуменюк наголосила на те, щоби слідкувати та вчасно вилучати з книжкових фондів застарілу та зношену літературу, вилучення російських книг із бібліотечних фондів.
   Дуже важливим у роботі бібліотеки є популяризація краєзнавства. Саме про цю роботу були також надані рекомендації провідним бібліографом-краєзнавцем Ларисою Мазій.
    Провідний бібліотекар дитячої бібліотеки Алла Слободян ознайомила з терміном «сторітелінг», провела практичні заняття з бібліотекарями громади.
    Підсумовуючи роботу семінару, варто зазначити, що присутні почерпнули багато нового і корисного для себе, що будуть використовувати у повсякденній роботі, покликаній не тільки зробити бібліотеку культурним осередком, а й розширювати коло читачів.
Переглядів: 106 | Додав: kypchakolga | Дата: 20.10.2023 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів