Неділя, 28.04.2024, 22:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2023 » Грудень » 11
   
     8 грудня в Ярмолинецькій центральній бібліотеці відбувся методичний консалтинг «Бібліотека 2023: плануємо, вирішуємо, визначаємось»

      Відкрила захід  директорка Ярмолинецької ЦБ Олена Слободян. Вона зробила аналіз заходів, які проводилися протягом 2023 року. Подякувала всім бібліотекарям за роботу та волонтерську допомогу нашим захисникам.
      Методистка Алла Черевуля  провела консультацію з питань пріоритетів у плануванні роботи сільських бібліотек на 2024 рікознайомила з 16-им випуском методичного посібника «Діловий блокнот бібліотекаря».
       Провідний бібліотекар відділу УФКФіК  Катерина Гуменюк надала консультацію списання періодичних видань за закінченням терміну зберігання, вивчення фонду художньої літератури для молодшої шкільної вікової групи.
       Голова профспілки бібліотекарів Яромолинецької ТГ Надія Ляховська прозвітувала про роботу профспілкової організації за 2023 рік.
      Для присутніх бібліотекарі Алла Чайка та Катерина Гуменюк  провели майстер клас з плетіння маскувальних сіток також бібліотекарі громади  отримали нитки для плетіння сіток у своїх бібліотеках.
        Також бібліотекарями користувачі старостатів передали в'язані шкарпетки, окопні свічки та загоювальні мазі, які будуть доставлені нашим захисникам.
         Підсумовуючи роботу, варто зазначити, що присутні почерпнули багато нового і корисного для себе, що будуть використовувати у  плануванні та повсякденній роботі, покликаній не тільки зробити бібліотеку культурним осередком, а й розширювати коло читачів.
Переглядів: 50 | Додав: kypchakolga | Дата: 11.12.2023 | Коментарі (0)

    
8 грудня в читальній залі Ярмолинецької центральної бібліотеки відбувся ювілейний вечір, присвячений 65-річчю Миколи Швеця. Захід носив назву «Бути своїм» і зосереджувався на літературній творчості нашого земляка, людини, яка живе поруч з нами, яку ми добре знаємо, і з якою спілкуємося в повсякденному житті.

    Народився наш ювіляр в селищі Ярмолинці 5 грудня 1958 року.
   Пан Микола прийшов до нас з великою кількістю газетних статей, авторськими книгами: «Колесо огляду», «Про-позиція і сонечко», «Квест: пєси», «Казки сільського філософа», «Казка про війну між гОродом і городОм», «Нівроку або мандри пройдисвітів», «У пошуках дорогоцінного глузду» у двох частинах.
    На свято завітали друзі, колеги, шанувальники таланту, творчі особистості краю, автори друкованих видань, члени літературного клубу «Автограф», щоб висловити ювіляру слова вдячності за талант, що возвеличує і прославляє  свою маленьку Батьківщину, Поділля та рідну Україну.
    З вітальним словом виступив друг, письменник, літератор і краєзнавець, член Національної спілки краєзнавців України Валерій Куфльовський, колишній директор бібліотеки, друг та організаторка літературного клубу «Автограф»  Марина Гриб, друзі по перу Валентин Мазур, Яніна Дзівановська, Жанна Олійник, Катерина Бучуляк, Галина Колотило, Валерій Лозинський.
     Вітальні слова висловив поет та художник Микола Чевелюк. Він вручив ювіляру літературну премію ім. Івана Іова Хмельницького обласного "коша" "ВТС "КЛУ
", а також передав вітальні слова від голови обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки Володимира Захарєва.
Багато гарних слів на адресу Миколи Швеця сказала директор Ярмолинецької центральної бібліотеки Олена Слободян. Вона привітала письменника з ювілеєм, побажала здоровя, радості і щастя, творчого натхнення, нових здобутків під мирним небом, а також на згадку про зустріч подарувала скромний подарунок.
Переглядів: 56 | Додав: kypchakolga | Дата: 11.12.2023 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Грудень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів