Середа, 24.04.2024, 15:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2020 » Лютий » 14


 

 В Ярмолинецькій центральній районній бібліотеці стало доброю традицією збиратись на зустріч з поетичним словом. Вже не вперше ми радо приймаємо у своїх стінах талановитих особистостей, проводимо презентації їхніх нових збірок прозових чи поетичних.

   І сьогодні 14 лютого в міжнародний День дарування книг, у нашій бібліотечній світлиці зібралися люди не байдужі до поетичного слова на презентацію книги члена Національної спілки журналістів України, члена Національної спілки письменників України Михайла Цимбалюка «Ближні обрії». Це дев’ята книга письменника. Прониклива лірика любові до України, про захисників України, інтимна лірика, а також поетичні роздуми про роль митця і його праці – все це розміщено в даній книзі.

    На зустріч з письменником завітали члени літературного клубу «Автограф», учні ЗОШ №2 та шкільний бібліотекар Зіна Дуда. Присутні познайомилися з новою збіркою поезій, переконались у багатогранності таланту нашого земляка.

   У залі створилась напрочуд тепла та не вимушена атмосфера. Родзинкою заходу став виступ поета. Михайло Цимбалюк буквально зачарував зал, блискуче декламував власні вірші, вразив своєю мудрістю і проникливістю. За думкою автора, саме бібліотека є зв’язуючим ланцюжком між письменником, видавництвом та читачами.

 Начальник Ярмолинецького відділу культури райдержадміністрації Євген Гжегожевський подякував Михайлу Цимбалюку за його творчість та висловив надію на подальшу співпрацю з поетом. Він відзначив багатогранність творчої особистості автора, його патріотизм і активну життєву позицію.

     Директор Ярмолинецької централізованої бібліотечної системи Олена Слободян з великою вдячністю звернулась до автора із словами подяки за його творчі здобутки та побажала подальших творчих злетів.

   Наприкінці презентації Михайло Цимбалюк подарував бібліотеці книги та подякував за організацію заходу. Прекрасно оформлені видання займуть гідне місце в фонді нашої бібліотеки і, звісно ж, знайдуть своїх вдячних читачів.
    Також в міжнародний День дарування книг в нашу центральну районну бібліотеку завітала Тетяна Граб, яка подарувала своїй улюбленій книгозбірні власні твори, книги про кохання. 
 На довгому життєвому шляху можуть бути зради, розчарування, але вас ніколи не зрадить ваша порадниця - КНИГА!  

Переглядів: 544 | Додав: kypchakolga | Дата: 14.02.2020 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів