П`ятниця, 29.03.2024, 11:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

3 березня Всесвітній день письменника 4 березня 75 років від дня народження Володимира Івасюка, українського поета та композитора 9 березня 150 років з дня народження Софії Левицької - української художниці-емігрантки; 9 березня 210 років від дня народження Тараса Шевченка, українського поета, художника,мислителя 21 березня Всесвітній день поезії

Головна » 2019 » Листопад » 29

  Подільська земля - це край, де ми народилися та живемо, де живуть наші батьки, де жили наші діди та прадіди. Це земля з багатовіковою  історією, мальовничою природою, чарівною піснею, мудрими та талановитими людьми.  Скільки ніжних, ласкавих, поетичних слів вигадали люди,  зачаровані рідним краєм. Виявляється, що поряд з нами живуть талановиті майстри слова, у чиїх творах відображено мрії та  сподівання. Приємно, що вони своїм поетичним словом збагачують нашу літературну спадщину.

   У Ярмолинецькій центральній районній бібліотеці 29 листопада відбулось засіданя клубу «Автограф». На захід була  запрошена  -   Світлана Меленкіна, яка ознайомила присутніх із своєю творчість. Вона пише дитячі вірші, про кохання та рідний край. Її талант вражає красотою поетичного слова, оригінальністю і глибиною думок. 

   Також вразили своїми новими творами Жанна Олійник, Катерина Бучуляк, Леонід Незбжицький, Євдокія Трачук, Микола Швець,Віра Туз, Яніна Дзівановська, Галина  Колотило.

  З упевненістю можна сказати, що нічого вищого за щастя творення для справжнього поета чи прозаїка немає. У багатьох віршах наших подільських поетів рядки дзвенять болем за долю Вкраїни, її майбутнє. Цей чистий передзвін не можливо не почути і не відчути.


 
Переглядів: 311 | Додав: kypchakolga | Дата: 29.11.2019 | Коментарі (0)

  28 листопада в читальному залі Ярмолинецької центральної районної бібліотеки проведено методичне інформбюро «Планування та звіт».

   На зібрання працівників бібліотечних закладів було запрошено начальника відділу культури райдержадміністрації Євгена Гжегожевського, який ознайомив зі змінами, які будуть проводитися в наступному році.

  Директор Ярмолинецької ЦБС Олена Слободян підвела підсумки роботи за 2019 рік. Потім за круглим столом усі працівники бібліотек-філій обмінялись досвідом та висловили кожен власну думку про проведену роботу за звітний період.

  Методист Алла Черевуля ознайомила присутніх з випуском методичного посібника «Діловий блокнот», плануванням на 2020 рік та надала методичні поради в правильному написанні інформаційного звіту.

 Провідний бібліотекар відділу УФКФіК Катерина Гуменюк надала консультацію як провести вивчення гуманітарної літератури (мистецтво і спорт) аналітичним методом.

 Провідний бібліограф-краєзнавець Валентина Москаленко провела обговорення про правильне ведення довідок, картотеки індивідуальної та групової інформації.

  Заступник директора по роботі з дітьми Сніжана Божик ознайомила з планом роботи з дітьми на 2020 рік.

 Завідуюча бібліотекою-філіалом с. Сутківці Іванна Білик провела креатив-лабораторію «Інструменти впливу громадян на місцеву владу».

 На закінчення навчання, з метою виявлення професійної орієнтації, поглядів, та позицій, усі учасники взяли участь в анкетуванні «Лідер книжкового міста».

Переглядів: 817 | Додав: kypchakolga | Дата: 29.11.2019 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів