Четвер, 25.04.2024, 02:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2016 » Березень » 3 » Неформальні угрупування молоді – що це?
17:13
Неформальні угрупування молоді – що це?
Тема неформальних рухів дуже актуальна в наші дні, але сьогодні не дивлячись на активну діяльність неформальних об’єднань відомо про них дуже мало. Окремі публікації в пресі не дозволяють отримати цілісну картину, а іноді дають спотворені уявлення про ті чи інші неформальні угрупування, оскільки розглядають, як правило, лише яку – небудь одну сторону їх виявлення. Таким чином, щодо неформальних об’єднань склався найгостріший дефіцит – дефіцит інформації. Ось до нас на  незвичайний західв рамках клубу «Юність і закон» під назвою «Неформальні угрупування: як до цього ставитись»  до бібліотеки завітав хлопець Юра, який і є представник  одного із неформальних угрупувань. Він як ніхто з інших знає про ці угрупування  і зміг студентам із ліцею докладно і зрозуміло розповісти про них. Розповідь Юри супроводжувалась слайдами на екрані. До уваги присутніх книжково-іллюстративна виставка під аналогічною назвою, а ще кожен зміг ознайомитись з буклетом про неформальні угрупування, які підготували працівники бібліотеки. Було досить цікаво. Юрій сам відноситься до угрупування  панків. Він розповів про те, що це  таке неформальні об’єднання, чим відрізняється неформальна група від формальної, основні ознаки, причини виникнення неформалів, а також розповів про деякі із груп: хіпі, металісти, панки, рокери, брейкери, скінхеди, сатаніти, готи, емо. Юра наголосив на те, що по зовнішньому вигляді ніколи не можна судити по людині.
Адже ми  давно забули про те, що французький поет Шарль Бодлер фарбував волосся у фіолетовий колір, однак це не заважало йому писати прекрасні вірші.Так чому ж тоді переважна більшість людей вважає «неформалів» ненормальними або просто «психами»?.
 Сподіваєжмось, що наш  проведений захід допоможе  краще пізнати таку групу осіб як «неформали», і, відповідно, почати ставитися до них більш адекватно і толерантно!

 
Переглядів: 1044 | Додав: Tosha | Теги: Ярмолинецька ЦРБ, неформальні угрупування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів