Вівторок, 23.04.2024, 23:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2015 » Грудень » 30 » Ювілей клубу "Автограф"
10:11
Ювілей клубу "Автограф"
Поетична спільнота Ярмолинеччини відсвяткувала 10-річний ювілей літературного клубу «Автограф», який діє при Ярмолинецькій центральній районній бібліотеці.  
 Клуб заснований у грудні 2005 року з ініціативи поетів  Миколи Швеця,  Володимира Сусляка та директора ЦБС Марини Гриб. Метою клубу стало об’єднання всіх творчих сил району, популяризація літератури рідного краю, розкриття талантів Ярмолинеччини,  підтримка літераторів району. На протязі цих  років було зроблено чимало. Наші  клубівці розкрили свій талант, здобули визнання не тільки в районі, але й за межами області. Більшість поетів стали членами ВТС «Конгрес літераторів України», у багатьох вийшли друком власні збірки, поети Ярмолинеччини стали ядром альманаху «Медобори», який теж нещодавно відсвяткував 10-ий випуск. Автографці бажані гості на багатьох  заходах, які проводяться в районі та області. На засідання нашого клубу приїжджали літератори Хмельниччини, такі як Й.Осецький, Р.Яніцька, В.Косакович, Б.Грищук, Р.Філатова, О.Відоменко, В.Олійник, П.Войчишен- Лугівський, Н.Вітвицька, Г.Корецька, В.Шевченко, Р.Вирвич, Д.Моцпан, М.Каменева, Н.Мазур, М.Думний, В.Горбатюк, В. Ярчук, М.Мачківський, П.Гірник  та багато інших. Добре пам’ятаємо зустріч в клубі з відомими українськими письменниками М.Слабошпицьким, І.Корсаком. Про роботу нашого клубу були  репортажі  Дніпропетровського  ДТРК та Хмельницького Поділля – Центр. Вірші поетів звучали по обласному радіо та друкувались на сайті журналу «Дніпро». Кілька років тому наш клуб зайняв перше місце в обласному конкурсі «Об’єднуємось за покликом душі».
В цей грудневий день 25-го в районній бібліотеці було особливо тепло – зібрались всі автографці, приїхали з обласного центру наші друзі – літератори В.Захарєв, М.Цимбалюк, І.Михайловський. Раділи, згадували минуле, дивились фільми з життя клубу, читали вірші, вітали один одного, проводили вікторини, отримували подарунки, бажали процвітання та творчих здобутків у Новому році. Це вже родина, єдина дружна родина. Ми знаємо кожного мрії, кожного проблеми, ми співчуваємо серцем і радіємо щиро … Це поріднення душ прийшло не раптом. Але ми вже 10 років разом. За цей час  ми  перевірили і повірили один одному. Ми виросли. Виросли духовно, творчо. Ми пишаємось своїм клубом « Автограф», своїми самими талановитими поетами
Переглядів: 575 | Додав: Tosha | Теги: поети Ярмолинеччини, Ярмолинецька ЦРБ, Клуб Автограф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів