Четвер, 18.04.2024, 12:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2022 » Жовтень » 14 » Флешмоб «Подяка захисникам та захисницям України"
15:21
Флешмоб «Подяка захисникам та захисницям України"

    З нагоди Дня захисника і захисниць України, який відзначається               14 жовтня, у соціальних мережах українці почали масово дякувати тим, хто у «гарячих точках» нашої країни боронить нашу країну від нападників, забезпечуючи нам мирне життя.

     Тож Ярмолинецька центральна бібліотека також розпочала віршований флешмоб «Подяка захисникам та захисницям України», в якому взяли участь користувачі нашої бібліотеки, метою якого є вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу.
    Бібліотекарі побажала присутнім добробуту та процвітання кожній родині і нашій рідній Україні. З подальшої розповіді наші відвідувачі більше дізналися про свою країну, про її чарівну мову,культуру, власні традиції та неповторні державні символи, мали змогу скласти колективний вірш про Україну зі щирих та теплих слів. Потім юні відвідувачі книгозбірні із зацікавленістю ознайомилися з літературою, представленою на книжковій виставці. Наприкінці зустрічі дітлахи залюбки фотографувалися тримаючи у рученятах патріотичні книги та радісно посміхаючись.        
    Бібліотекарі  Ярмолинецької громади з своїми користувачами  доєдналися до  флешмобу,  розмістивши на своїй фейсбук-сторінці щирі слова вдячності захисникам України:  де звучали патріотичні вірші та пісні, слова подяки нашим воїнам, хоч і заочно, але з усією щирістю душі бажали захисникам України сил і здоров’я, щастя і благополуччя, мужності і стійкості. А ще з великою надією висловлювали переконання, що Мир – це Добро, а Добро завжди перемагає!
        Також всі бібліотекарі оформили книжкові виставки на яких експонуються матеріали про подвиги воїнів-захисників, які сьогодні продовжують героїчні сторінки нашої  історії, захищаючи нашу рідну землю від ворога.
        Шановні захисники та захисниці України, дякуємо вам та зичимо міцного козацького здоров’я, незламності духу і віри у здобуття перемоги.
Хай же міцніє наша держава, бо в ній наша сила і наше майбуття!

 

 
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 246 | Додав: kypchakolga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Жовтень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів