Субота, 20.04.2024, 06:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2016 » Грудень » 8 » День Збройних сил України – це мужності й геройства свято
16:32
День Збройних сил України – це мужності й геройства свято
 

25 років нашим Збройним силам! Ми пишаємось, що в цей нелегкий час наша оборона набирає обертів, наші збройні сили міцніють, стають досвідченішими, авторитет армії росте, а професія офіцера стає престижною. Таку славну дату відзначила й Ярмолинецька центральна районна бібліотека. 07.12. 2016 р. до нас завітали юнаки, що навчаються у Державному навчальному закладу «Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти», які в стінах бібліотеки зустрілись з працівниками райвійськкомату: Щербатюком Сергієм Михайловичем, начальником відділення військового обліку і бронювання сержантів запасу та Задойним Юрієм Вітальовичем, начальником відділення обліку і бронювання офіцерів запасу і кадрів.  Бібліотекарі ЦРБ Людмила Курятнік і Світлана Денисюк розповіли про історію створення та розвитку збройних сил України, про бойові традиції українського війська, про захист суверенітета в наші дні. Офіцери військкомату провели бесіду з майбутніми захисниками про військовий обов’язок, службу за контрактом, професію офіцера, відповіли на численні запитання. Було помітно, що розповідь зацікавила учасників заходу і бібліотекарі зміцнили знання юнаків проведеної вікториною  з історії української армії, та знання сучасних збройних сил. А далі почалось ще цікавіше: юнаки змагались хто пришиє швидше ґудзики, бо в армії це вміння стане в нагоді, яка команда швидше перебере на кухні крупи, хто влучно стріляє, більше віджимається, швидше одягається у військову форму. Пройшли змагання медбратів і медсестер, хто краще зробить перев’язку.
Бібліотечні працівники підготували книжкову виставку «Будь готовий захищати Вітчизну», на якої представлена література з історії української армії, документальні і художні книги про сучасну війну на Донбасі, професію офіцера, а також інформація для воїнів - учасників бойових дій. Особливу увагу бібліотекарі акцентували на книгу – фотоальбом «Переможці» про 17 мужніх і сильних чоловіків, які утратив на сьогоднішній війні кінцівки залишились сильними, вольовими, які не склали руки, а борються, живуть і радіють життю. Також присутні подивились відеоролик про воїнів – переможців і закінчився захід відео зверненням - привітанням Президента України з нагоди 25-річяч Збройних сил України.

 
Переглядів: 510 | Додав: Tosha | Теги: Збройні сили Украъни, переможці, Ярмолинецька ЦРБ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів