П`ятниця, 29.03.2024, 03:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

3 березня Всесвітній день письменника 4 березня 75 років від дня народження Володимира Івасюка, українського поета та композитора 9 березня 150 років з дня народження Софії Левицької - української художниці-емігрантки; 9 березня 210 років від дня народження Тараса Шевченка, українського поета, художника,мислителя 21 березня Всесвітній день поезії

Головна » 2020 » Березень » 04
  
    Західний світ успішно користується освітянськими можливостями в мережі Інтернет вже не перший рік. В  Україні масові онлайн курси набувають певної розповсюдженості лише зараз. Якість освіти в Інтернеті не поступається університетському рівню, вона покращує рівень знань, пропонує вдосконалити навички, які подарувала нам вища освіта та слугує прекрасним помічником для саморозвитку. 
    Четвертого березня в читальній залі
Ярмолинецької центральної районної бібліотеки було проведено дистанційні курси
«Малий Бізнес в ОТГ. Місія можлива!», що став першим в серії онлайн-курсів від “Лекторію Академії Децентралізації” (ЛАД), створеного в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Курс розміщено на освітній платформі Moodle https://olimp.oa.edu.ua/ за підтримки Національного університету «Острозька академія».
      Пілотний модуль «Малий Бізнес в ОТГ. Місія можлива!» розповідає, як створити свій бізнес в громаді, з чого почати, де знайти натхнення, як оформити ФОП та який зв’язок існує між розвитком громади та розвитком бізнесу. Детально розповідається про всі етапи від ідеї до втілення у життя, наведені приклади успішних практик інших громад. Також присутні мали змогу ознайомитись із основами власної справи в рамках чинного законодавства та роботи ринкових механізмів.

    Учасники заходу пройшли курс навчання та ознайомились із відеороликами про створення власного бізнесу. По закінченні усім присутнім подарували екосумки із матеріалами по впроваджені децентралізації в Україні. Заступник директора Ярмолинецької районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Світлана Лукасевич наголосила, що такі заняття потрібно проводити для безробітного населення району. Директор Ярмолинецької централізованої бібліотечної системи Олена Слободян підтримала цю ідею та має надію на подальшу тісну співпрацю із службою зайнятості. Заняття проводила Світлана Денисюк – керівник проекту, бібліотекар читального залу Ярмолинецької центральної районної бібліотеки. Захід відвідала Тетяна Дементьєва – програмний менеджер  IREX  в Україні.
  Шановні користувачі бібліотеки, запрошуємо Вас пройти онлайн-навчання в нашій бібліотеці. Це досить корисно та повчально.
 
Переглядів: 436 | Додав: kypchakolga | Дата: 04.03.2020 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів