Четвер, 18.04.2024, 18:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2018 » Квітень » 27


Вже давно стало доброю традицією запрошувати письменників, поетів на гостину в нашу літературну вітальню в клуб «Автограф».
Ми завжди радіємо з того, що список наших почесних гостей нашого невеличкого селища, цієї вітальні, до якої завжди спішать небайдужі до українського слова люди, поповниться ще одним цікавим іменем.
26 квітня відбулась літературна зустріч з творчою, щирою, відкритою до спілкування людиною Тетяною Граб.
На зустріч були запрошені представники влади, члени літературного клубу «Автограф», редакція газети «Вперед», учні 8 клусу Ярмолинецької ЗОШ№2 з шкільним бібліотекарем Зіною Феліксівною.
Життя Тетяни Граб сповнене багатьма цікавими зустрічами, вагомими здобутками на літературно - мистецькій ниві.
Народилась Тетяна Граб 21 квітня 1980 року в маленькому містечку Дунаївці Хмельницької області.
Проживала і проживає у смт.Ярмолинці. Студентські роки пройшли у місті Кам'янець-Подільський, де закінчила два факультети — фізико-математичний та “Перепідготовки” за спеціальністю “Практичний психолог”. Працювала вчителем інформатики у Ярмолинецькому технологічному ліцеї.
Писала з дитячих років. Усі яскраві враження виливались у прозу та поезію.
Друкувалась у газетах “Вперед”, “Студентський мередіан”, “Дунаєвецький вісник”, “Сімейна”, “Актуально для подолян” та у часописі “Ключ”, всеукраїнських газетах “Гарний настрій”, “Життя. Історії”, “Історії життя”, “Неймовірні історії кохання”. Також із її творами можна познайомитись на літературно-мистецькому порталі “Жінка-Українка” та на сайті літературно-мистецького й громадянсько-публіцистичного журналу “Золота пектораль”.
Оповідання Тетяни також ввійшли у 13 збірку альманаху “Медобори” від Хмельницького обласного осередку “Конгрес літераторів України” та в альманах сучасної української літератури “Нова проза”.
Виграла конкурс коротких історій від видавництва “Ефект Книги” та завдяки цьому її короткі історії будуть у травні надруковані у двомовній збірці позитивних веселих оповідок.
Та найбільшими поштовхом для написання стало народження донечки Яринки.
Має трьох діток — Настуня (15 років), Владик (5 років) та Яринка (2 роки). Донька Тетяни – Анастасія, учениця 5-го класу гімназії також пише вірші, друкувалася у всеукраїнській газеті «Журавлик», в районній газеті «Вперед», «Шкільний світ», в журналі «Кузя».
Також її поезія є на сторінках збірки поезій від благодійного фонду родини Кольгофер.
Любить гарну музику, добру книгу, смачний чай, дитячий сміх та час на природі, обійми друзів та закохані очі. Усе це надихає та надає бажання жити і творити далі.
Музичний дарунок для Тетяни прозвучав від Олега Гуменюка.
Привітали письменницю друзі та колеги по перу, гумористичне привітання пролунало від бібліотекарів Ярмолинецької ЦРБ. Зустріч відбулася у приємній та теплій атмосфері.

Переглядів: 573 | Додав: jorashelter | Дата: 27.04.2018 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів