П`ятниця, 29.03.2024, 08:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

3 березня Всесвітній день письменника 4 березня 75 років від дня народження Володимира Івасюка, українського поета та композитора 9 березня 150 років з дня народження Софії Левицької - української художниці-емігрантки; 9 березня 210 років від дня народження Тараса Шевченка, українського поета, художника,мислителя 21 березня Всесвітній день поезії

Головна » 2016 » Вересень » 22
Щорічно, 22 вересня, наша країна з метою вшанування героїчного подвигу уславлених партизанів і підпільників Другої світової війни,  відзначає День партизанської слави. Ось й сьогодні в читальному залі Ярмолинецької бібліотеки для дітей зібралися учні 5-го гімназійного класу Ярмолинецької НВК-гімназії для участі в заході, що підготували працівники районних бібліотек.  До уваги присутніх влаштовано книжково – ілюстративну інсталяцію «Партизанськими стежками», на якої представлені предмети партизанського вжитку, зброя, книги, альбоми з фотосвітлинами… Ведуча заходу,  бібліотекар І кат. Ярмолинецької центральної районної бібліотеки Курятнік Л.М.,  провела екскурс в історію партизанського руху на Україні, детальніше зупинилась на історії Проскурівського підпілля та на партизанських загонах Ярмолинеччини.  Присутні вшанували пам'ять партизан і підпільників хвилиною мовчання, прослухали пісню «Ой тумани мої …», військові поезії А.Малишко. Розчулили до сліз поезії невідомого поета в виконанні учнів Андрія Баблонюка та Насті Горбатюк. Присутні подивились відеофільм про партизанський рух на Україні, провідний бібліотекар бібліотеки для дітей Слободян А.Б. провела огляд книжкової виставки, де презентувала краєзнавчу літературу по темі, воєнні мемуари підпільників та художні книги про дітей – героїв.
 
Переглядів: 586 | Додав: Tosha | Дата: 22.09.2016 | Коментарі (0)

  До Всесвітнього дня краси, яке відзначається у вересні наша бібліотека організувала тренінг «Модний образ», яким відкрила цикл майстер – класів для молоді і якій планується  проводитись щомісяця в бібліотеці.  На цей раз з учнями професійного ліцею тренінг провели представники компанії «Фаберлік» Шиманська Л.Л.- керівник офісу, старший віце-директор та Черевченко І.І.- старший віце-директор компанії «Фаберлік».  Тема цього тренінгу - «Догляд за шкірою лиця та рук». Учасники заходу активно приймали участь, вчились правильно підбирати засоби уходу та грамотно доглядати за шкірою що зберегти здоровий колір обличчя та виглядати красиво й доглянуто. Бібліотекарі підготували книжково – ілюстративну інсталяцію, на якої представили журнали й книги на дану тему . Наступні майстер – класи будуть на тему «Модний стайлінг» ( стильні зачіски), « Модні ноготочки» (манікюр), «Модний макіяж». Ми вважаємо, що для нашої молоді важливо виглядати доглянутими, стильними, елегантними, привабливими. А ми їм у цьому допоможемо.
 
Переглядів: 513 | Додав: Tosha | Дата: 22.09.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів