Вівторок, 19.03.2024, 12:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

3 березня Всесвітній день письменника 4 березня 75 років від дня народження Володимира Івасюка, українського поета та композитора 9 березня 150 років з дня народження Софії Левицької - української художниці-емігрантки; 9 березня 210 років від дня народження Тараса Шевченка, українського поета, художника,мислителя 21 березня Всесвітній день поезії

Головна » 2015 » Травень » 07
 До цього заходу працівники районної бібліотеки підійшли творчо і з душею: гарно оформлено читальний зал – книжкова виставка «І пам'ять про війну нам книга залишає», стенд із фотодокументами земляків – визволителів, військова атрибутика…На заході були присутні учні НВК, вчителі, хор ветеранів «Журавка», культпрацівники. Ведучі, бібліотекарі Денисюк С.О. та Курятник Л.М. підготували сценарій, присвячений дітям, що пройшли страшне горнило Другої світової війни. Розчулив до сліз власне виготовлений фільм про жахи, що випали на долю дітей війни, який застерігає, що таке не може більше повторитися!. Також всім було цікаво подивитися презентацію «Наші ветерани» і ще раз згадати такі рідні обличчя… Хор ветеранів праці та дітей війни «Журавка» виконав пісні військової пори. Краєзнавець, письменник Петро Добрянський презентував свою нову книгу «Ветерани – наша гордість», де особливе місце займають спогади дітей війни. Катерина Крочак виконала вальс військової медсестри. Бібліотекарі звернули увагу присутніх до представленої на виставці літератури, присвячену даній тематиці.
Переглядів: 513 | Додав: irusYa | Дата: 07.05.2015 | Коментарі (0)

Під такою назвоюв Ярмолинецькій ЦРБ пройшла запланована творча лабораторія працівників системи. З аналізом роботи бібліотек в квітні 2015 р. виступила директор ЦБС Гриб М.А., яка дала об’єктивну оцінку діяльності книгозбірень, показала позитивне в роботі, викрила слабкі сторони та недоліки , а також скоординувала роботу бібліотек на травень, який дуже рясний на події та визначні дати і потребує особливої уваги працівників бібліотек.
 Консультацію «8 травня – День пам’яті та примирення в Україні» надала методист Ярмолинецької ЦРБ Слободян О.Л. , яка підготувала, видала друком  та розповсюдила для всіх працівників методичні поради до дня пам’яті та примирення, в яких детально викладені документи, роз’яснення, зразки книжкових виставок та масової роботи з населенням.
Головний бібліограф Ярмолинецької ЦРБ Москаленко В.М. надала консультацію про проведення районного огляду-конкурсу на кращий краєзнавчий посібник, який відбудеться в серпні цього року.
На нараді розглядались питання «PR в бібліотеці: як ми розказуємо про себе в соціальних мережах?» та працівники бібліотеки презентували нову методичну продукцію ЦБС.
На прохання бібліотекарів, до яких все частіше звертаються мешканці сіл  щодо субсидій на нараду були запрошені працівники Ярмолинецького центру соціального захисту населення, які надали детальну інформацію та відповіли на багаточисленні питання. Наприкінці наради всі бажаючі отримали  від бібліографа майстер – клас по виготовленню маків , які є символом Дня пам’яті
Переглядів: 508 | Додав: irusYa | Дата: 07.05.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів