П`ятниця, 29.03.2024, 03:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

3 березня Всесвітній день письменника 4 березня 75 років від дня народження Володимира Івасюка, українського поета та композитора 9 березня 150 років з дня народження Софії Левицької - української художниці-емігрантки; 9 березня 210 років від дня народження Тараса Шевченка, українського поета, художника,мислителя 21 березня Всесвітній день поезії

Головна » 2014 » Жовтень » 03
Акції, що пройшли в Ярмолинцях 30 вересня у Всеукраїнський день бібліотек викликали інтерес та створили гарний настрій. Тому, що це було щось нове і сподіваємось, що стане гарною традицією наслідування не тільки бібліотеками, але й іншими установами району.
В день професійного свята бібліотечних працівників біля пам’ятника Т. Шевченку, 200-річний ювілей якого в цьому році відзначає увесь світ, зібрались шанувальники книги, місцеві поети, бібліотечні фахівці. Юні поетеси поклали квіти Великому Кобзареві, дирекція ЦБС привітала зібравшихся. Згадали важку ситуацію з бібліотечним обслуговуванням на сході України, де зруйновані приміщення книгозбірень, бібліотекарі залишились без роботи, а громада без центрів дозвілля та інформації.
На плакатах, що тримали учасники акції зображені разом з книгою татарка Лейла та українець Артем, а всі присутні озвучили гасло «Бібліотека – територія єдності».
Чудово в цей сонячний осінній день біля пам’ятника Великому Кобзарю звучали вірші поета та поезії присвячені йому, які читали юні поети ЗОШ №2 разом з бібліотекарем Дудою З. Ф. та учні профтехліцею.
А потім всі присутні посадили дерево відродження України – калину біля пам’ятника Т. Шевченка та прикрасили його патріотичними стрічками. І в день Віри, надії, Любові всім нам хочеться вірити у світле майбутнє України, її процвітання та відродження. Любіть Україну!
Переглядів: 557 | Додав: irusYa | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

Напередодні свого професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек працівники Ярмолинецької централізованої бібліотечної системи влаштували благодійний ярмарок на підтримку акції «Зігрій солдата» по збору коштів на зимові речі для бійців української армії. Торгували усім: молочними продуктами, яйцями, фруктами, овочами, випічкою, речами, які зроблені власними руками. Було продано абсолютно все. Від продажу реалізованої продукції виготовленої власноруч бібліотекарі отримали 4113 грн.
Виручені кошти було спрямовано до координаційного центру допомоги військовим Ярмолинеччини на придбання бушлатів для наших земляків.
Працівники районного Будинку культури організували музичний супровід.
Переглядів: 588 | Додав: irusYa | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

25 вересня під час проведення форуму бібліотекарів Хмельниччини в сквері ім. Шевченка було проведено ярмарок творчих ідей «Бібліотечні інновації для громади: створюємо майбутнє разом» ініціатором якого стала ОУНБ ім. М. Островського. На ярмарку був представлений кращий досвід бібліотек Хмельниччини у наданні нових бібліотечних послуг та їх ролі у розвитку громади.
Ярмолинецька центральна районна бібліотека представила виставку-інсталяцію «Розпочни свій шлях до успіху в бібліотеці», метою якої є розповсюдження досвіду роботи клубів за інтересами для громади селища Ярмолинці. Плакат яскраво показав всі послуги, які надають клуби за інтересами в бібліотеці («Майданчик для дискусій», «Юність і закон», «Автограф», «Шаховий клуб», «Ідеї для творчості», «Дачник»). А у вагончиках потягу, який ми назвали «Вперед у майбутнє» розміщена вся роздаткова, рекламна та видавнича продукція, яка популяризує ці послуги.
Виставка викликала цікавість та вся рекламна продукція була роздана відвідувачам цієї виставки.
Переглядів: 587 | Додав: irusYa | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека ім. Островського підвела підсумки обласного конкурсу бібліотек на краще сприяння поширенню практик електронного урядування. Ярмолинецька центральна районна бібліотека отримала диплом переможця цього конкурсу серед районних бібліотек області.
Наша бібліотека визнана однією з кращих з організації доступу громадян до національних та регіональних послуг в онлайн-режимі, а також створення бібліотекою ресурсів і послуг щодо сприяння взаємодії населення з владою у електронному режимі, виявлення, узагальнення, та розповсюдження передового досвіду бібліотек.
Матеріали на конкурс підготувала та упорядкувала методист Ярмолинецької ЦРБ Слободян О. Л.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 516 | Додав: irusYa | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів