П`ятниця, 29.03.2024, 15:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

3 березня Всесвітній день письменника 4 березня 75 років від дня народження Володимира Івасюка, українського поета та композитора 9 березня 150 років з дня народження Софії Левицької - української художниці-емігрантки; 9 березня 210 років від дня народження Тараса Шевченка, українського поета, художника,мислителя 21 березня Всесвітній день поезії

Головна » 2013 » Жовтень » 10
На захід були запрошені всі бібліотечні працівники району.
Конкурс проходив у трьох номінаціях: "представлення" - де учасники продемонстрували оригінальність та творчу уяву своєї професії; "бібліотечна майстерність" -де конкурсанти показали свої професійні знання та навики, інтелектуальний розвиток, ерудованість, кмітливість, почуття гумору та новаторський підхід до вирішення поставлених завдань та "моє хоббі" - де глядачі мали можливість побачити виконавську майстерніть, оригінальність захоплень конкурсантів.
На районний конкурс були відібрані кращі бібліотекарі району за рейтингом останніх трьох років: б/ф с. Солобківці, б/ф с. Косогірка, б/ф с. Вербка, б/ф с. Пасічна, б/ф с. Глушківці та б/ф с. Кадиївка.
Всі учасники конкурсу в першій номінації продемонстрували відеоролики про свою бібліотеку та роботу книгозбірні. У другій номінації присутні мали можливість переконатися у їхньому професіоналізмі, де кожен впевнено відповів на три питання спеціалізації роботи бібліотек.
Дуже сподобалась третя номінація, де всі ще раз продемонстрували, що наші бібліотекарі творчі та талановиті люди у всьому. Читали вірші, демонстрували виставки своєї фотомайстерності, роботи з вишивки, презентували куларні здібності, а клуб за інтересами "Любава" приїхали всім складом, щоб підтримати свого керівника. Це створило чудовий та гарний настрій усім глядачам.
Також була влаштована виставка фоторобіт під назвою "Фотосушка". Таке було влаштовано вперше і викликало великий інтерес. Дипломом була відзначена фоторобота "Наш маленький читач" б/ф с. Соснівка.
Решта бібліотекарів, які не приймали участі в конкурсі оформили виставку кондитерських виробів. І місце посів торт "Книга - джерело знань", який створила бібліотекар б/ф с. Соснівка Залуцька Н. А.
За підсумками конкурсу журі визнало кращою за професією у 2013 році завідуючу б/ф с. Солобківці Ковбасісту Н. Ю., друге та третє місця, відповідно посіли, завідуючі бібліотеками с. Косогірка Боднар М. М. та с. Кадиївка Чайка А. М.
Всі учасники були нагороджені дипломами та цінними подарунками від спонсорів заходу: ярмолинецьке відділення "ПриватБанку", ПП Швець М. Ф., ПП Малахівська І. Б., ПП Стороженко О. В. та ПП Бучуляк О. Ф.
Переглядів: 609 | Додав: irusYa | Дата: 10.10.2013 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів