Четвер, 18.04.2024, 09:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2019 » Вересень » 30 » Всеукраїнський День Бібліотек
09:51
Всеукраїнський День Бібліотек

Сьогодні особливий день для тих,

Хто книгу любить, поріднився з нею,

Сьогодні свято – день Бібліотек!

 

 Є багато див на землі, одні з них створенні природою, інші – зроблені руками людини. Та чи не найбільше диво з див – книга. У ній відображені весь неосяжний світ та віками накопичена людська мудрість. Книга як незгасимий вогник освітлює шлях кожній людині в безмежному життєвому шляху. І завжди цей вогник був у бережливих, надійних руках бібліотекарів. Свій професійний день працівники Ярмолинецької централізованої бібліотечної системи святкували разом з своїми колегами та друзями. Ведучі заходу Людмила Курятнік та Світлана Денисюк привітали усіх бібліотекарів та розповіли історію започаткування свята. Директор Ярмолинецької ЦБС Олена Слободян привітала всіх працівників та гостей та побажала колегам успіхів у роботі, творчої наснаги, міцного здоров’я, сімейного затишку, взаєморозуміння, нових творчих успіхів у нашій благородній просвітницькій справі. Вона креативно підійшла до привітань бібліотекарів та вручила дипломи працівникам бібліотечної сфери у різних жартівливих номінаціях.

   На свято завітав начальник відділу культури Ярмолинецької РДА Євген Гжегожевський, який наголосив, що наша професія надзвичайно важлива, адже відкриває шлях до книги – джерела споконвічної мудрості та знань та привітав усіх музичним подарунком. Творчою особливістю нашого свята був виступ колективу «Надвечір’я» з села Скаржинці.

  Ми, працівники бібліотек, дуже вдячні за теплі і добрі слова привітань від голови Ярмолинецької районної організації профспілки працівників культури Іванни Білик.

  Привітання надихають нас, стимулюють краще працювати, дають нам, бібліотекарям, віру, надію, любов. Не даремно, наше професійне свято співпало з днем Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Програма та атмосфера свята була по особливому тепла. Працівники районної бібліотеки створили цікаву експозицію з книг: читача та бібліотекаря, які гостинно зустрічають своїх відвідувачів.

  Колеги-бібліотекарі із задоволенням спілкувались, ділилися враженнями та професійним досвідом. Кожен працівник бібліотечної ниви відчував себе іменинником. І сьогодні, попри розвиток інформаційних технологій, працю бібліотекаря можна назвати благородною, потрібною людям, адже вміло підібрана книга спонукає людей на хороші справи, вчинки, будить любов до прекрасного, до творчих пошуків, пробуджує потяг до знань.

Переглядів: 851 | Додав: kypchakolga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів