Субота, 20.04.2024, 06:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2018 » Жовтень » 24 » Творча зустріч з Ігорем Байдаком
11:04
Творча зустріч з Ігорем Байдаком


23 жовтня в Ярмолинецькій центральній районній бібліотеці відбулась творча зустріч « Музика душі» з подільським поетом, журналістом, краєзнавцем, фотографом, колекціонером, членом Національної спілки журналістів України та Хмельницької міської літературної спілки "Поділля", лауреатом Хмельницької міської премії ім. Богдана Хмельницького в галузі історії, культури та мистецтва - Ігорем Байдаком.

Він є автор п'яти поетичних збірок, путівника «Стежками рідного краю», співавтор інформаційного довідника «Сатанів – місто-легенда, місто-курорт».

Розпочався захід із представлення Ігорем Байдаком власних книг – «До і після», «Стежками рідного краю» та «Проскурів у кишені». А ще поет поділився своєю життєвою філософією. В житті важливо досягнути своїх вершин та робити добро, яке обов’язково повернеться кожному – основні настанови Ігоря Байдака присутнім. Цікавими для слухачів були й самі вірші, які мають іронічний та комічний характер. Поезії митця змушували кожного присутнього усміхатися та уважно вслухатися в кожне слово. Учасники зустрічі ставили цікаві запитання про творчість та особисте життя поета.

«Життя одне в людини, тому треба багато встигнути», – проста та водночас життєствердна думка Ігоря Байдака, яка змусила замислитись усіх. Пан Ігор читав свої вірші, розповідав про місто Хмельницький та далекі подорожі по Україні та за її межами, занурював кожного в особисті яскраві враження.

На вірш Ігоря Байдака «Я без тебе, рідна, не засну» Євген Гжегожевський виконав пісню.

Директор книгозбірні Олена Слободян подарувала на згадку про зустріч поетові та краєзнавцю оберіг.

Завдяки цій зустрічі школярі Ярмолинецького НВК, учасники літературного клубу «Автограф» та бібліотечні працівники району ознайомились з поетичною творчістю пана Ігоря, з непідробною зацікавленістю сприймали представлені гідом факти про Хмельницький, відкриваючи для себе нову привабливу історичну цінність.

Завершилась спільна подорож оваціями та подяками за поетичне слово краєзнавцю. Наприкінці заходу бажаючі користувачі мали можливість придбати у митця книги з автографом.

Переглядів: 467 | Додав: svitlana_denisuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів