Четвер, 25.04.2024, 13:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2017 » Травень » 29 » Презентція збірки «Мальви української душі»
09:07
Презентція збірки «Мальви української душі»


Мистецтво зачаровує нас силою краси. Кожен із видів мистецтва відтворює навколишній світ різними засобами: музика за допомогою звуку, танець – руху, а література – слова. 26 травня  у Ярмолинецькій  центральній  районній бібліотеці відбулася зустріч з сучасним поетом,  членом Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України», членом клубу «Автограф» Мазуром Валентином  Васильовичом, та  презентація  його сьомої  книги «Мальви української душі».

У вступному слові  бібліотекарі  Світлана Денисюк та Людмила Курятнік, зазначили, що кожен край, його земля мають свою неповторну красу, вдачу і долю свою. Кожен край народжує свого поета, сподіваючись виявити себе через його слово. Наш край подарував багато талановитих поетів, серед яких  і поет Валентин Васильович.

Жителі ярмолинеччини та члени клубу «Автограф» скористалися нагодою, щоб зустрітися з автором численних поетичних збірок, поспілкуватися з ним, почути живе поетичне слово, виношене в серці цього чоловіка.

Поет ознайомив із збіркою віршів  «Мальви української душі», а також розповів про своє життя, творчий шлях. Під час зустрічі  присутні мали нагоду почути нові поетичні твори Валентина Васильовича в авторському виконанні. Його поезія – особлива свіжість вражень, динамічність почуттів, філософічність і мудрість, що спонукають до роздумів. Поет з радістю відповів на питання, які виникали у присутніх. Зустріч вийшла щирою, теплою, спілкування – живе, цікаве та відверте. Поета завітала привітати з виходом ще однієї збірки Ірина Бойко, яка виконала пісню «Родина», адже для Валентина Васильовича родинна – це святе,це його сила, це його захист та надія, це його віра й прагнення, це його фортеця.

У бібліотеці діяла книжкова виставка-огляд «Я син твій Україно», де було зібрано всі сім збірок поета.

Слова подяки, в адресу поета, були сказані директором Ярмолинецької ЦБС Слободян Оленою , за приємну щиру зустріч і за поезії, які прозвучали у авторськім виконанні. Наша бібліотека  отримала в дарунок нову  збірку поезії поета.

Переглядів: 485 | Додав: jorashelter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів