Субота, 27.04.2024, 18:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2024 » Лютий » 29 » Ляльковий театр в бібліотеці
08:28
Ляльковий театр в бібліотеці
  27 лютого у читальній залі Ярмолинецької центральної бібліотеки вчергове проходили терапевтичні заходи для діток громади за фінансової підтримки Громадська організація Центр Стратегічних Ініціатив, Хмельницький, Україна спільно з ГО «Ми діємо».
    На захід завітали наші маленькі користувачі – учні 4–х класів ЗЗСО №1 із своїми класними керівниками Посікерою О.М., Матковською В.В., Хоптяр Ю.С. та найменші члени родини Шевченко – ВПО із м.Слов’янськ Донецької області.
   Цьогоріч відзначається 175 років з дня народження української письменниці, драматургині, публіцистки, громадської і культурної діячки, перекладачки, етнографа, член-кореспондента Всеукраїнської академії наук, матері Лесі Українки – Олени Пчілки.
Тож, присутніх зустріла… Олена Пчілка (Ольга Купчак). Вона розповіла про себе, про свою любов до складання поезії та пісеньок для дітей. Тому дітки із задоволенням заспівали її безконечну казочку «Жив собі баран та вівця».
     Відомо, що ігровий процес - найбільш природний для дітей, він приносить їм задоволення. Але грати в ляльки - це не тільки забава, але й лікування.
Лялькотерапія - це вид арт-терапії, який використовує корекційний вплив ляльки з метою допомогти дитині ліквідувати хворобливі переживання, зміцнити ментальне здоров'я, отримати позитивні емоції, покращити соціальну алаптацію. У постановці лялькової казки основною метою є створення позитивного емоційно-чуттєвого сприйняття дитиною навколишнього середовища та дозволяє навчити дитину виражати свої емоції, розповідати про те, що її турбує.
     Тож, з цією метою, учениці 7-б класу ЗЗСО №1 Люховець Софійка, Ястремська Аліна та Будніцька Софійка показали лялькову виставу «Звірятка лікують книгу».
      Вистава видалася цікавою, захоплюючою, пізнавальною та викликала багато позитивних емоцій у глядачів, адже навчає правилам поводження із книгою.
Всі залишилися задоволеними!
     Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення цікавого заходу!
Разом до ПЕРЕМОГИ!
Переглядів: 79 | Додав: kypchakolga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Лютий 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів