Четвер, 25.04.2024, 05:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2018 » Травень » 16 » Круглий стіл «Щаслива родина – міцна Україна»
07:39
Круглий стіл «Щаслива родина – міцна Україна»


Навесні багато свят, причому, не лише професійних, а й загальнолюдських – близьких всім і кожному. До таких свят відноситься відзначення Міжнародного Дня сім’ї -15 травня. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. У зв’язку із цим святом в Ярмолинецькій центральній районній бібліотеці пройшов круглий стіл «Щаслива родина – міцна Україна», який розкрив значення сім’ї для кожного із нас, для держави, про положення сім’ї в суспільстві, про сімейні цінності, пріоритети, про виховання дітей в родинах та збереження сімейних цінностей. На круглий стіл були запрошені заступник голови Ярмолинецької районної ради Лис Борис, Швець Володимир - голова Хмельницького обласного форуму сім'ї, Гонта Наталія - начальник районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Безкупська Антоніна - начальник управління соціального захисту населення РДА, Курятнік Олександр - в. о начальника служби у справах дітей Ярмолинецкої РДА, Попіль Ірина - зав. районним методичним кабінетом управління освіти, молоді і спорту, Каськова Тетяна - кореспондент газети «ВПЕРЕД», Отець Миколай (Ковалик) - благочинний Ярмолинецького районну Української Православної Церкви Київського Патріархату, Тюрин Микола - пастор церкви адвентистів сьомого дня, Бузінський Віталій - психолог Шарівської ЗОШ І-ІІІ ст., Богомаз Володимир – пресвітер церкви ЄХБ Стрітення Господнє. Ведуча заходу провела паралелі традиційної української родини 100 років тому та сучасної родини, розповіла невеличку притчу «Про Дуб», в якій показано, що ми не повинні забувати своє коріння, оберігати та любити своїх близьких та рідних. Голова обласного форуму сім’ї Володимир Аркадійович визначив основні проблеми сім’ї, навів статистику, яка вражає, що 60% подружніх пар, які зареєстрували свій шлюб розлучаються через непорозуміння один одного, лише 10 % подружжя вважають себе щасливими в шлюбі, та лише 1% дітей звертаються до вирішення проблем до своїх татів. Отець Миколай зазначив, що сім’я – це наша держава. Гонта Наталія розповіла, що в сім
ї має бути все гармонійно, батьки повинні власним прикладом показувати якою має бути щаслива родина та про створення патронажної сімї. На круглому столі «Щаслива родина – міцна Україна» усі дійшли до висновку, що серед дітей потрібно поширювати лише позитив, проводити тренінги для батьків, створити «тато – клуби» та провести флеш – моб «Хода сімї». Під час заходу Затерка Наталія виконала пісню «Ода матері» та Колотило Галина прочитала власні вірші про сім’ю, родину та дітей.

Справжнім громадянином своєї країни є той, хто вміє шанувати батька і матір, куточок, де народився, де отримав перші уроки добра і справедливості. Благополуччя родини – ось мірило розвитку і прогресу країни.

Переглядів: 537 | Додав: jorashelter | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів