Субота, 20.04.2024, 14:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2018 » Грудень » 7 » Ювілей поета
21:24
Ювілей поета


6 грудня 2018 року в Ярмолинецькій центральній районній бібліотеці відбувся літературний вечір "Філософія реальності Миколи Швеця" з нагоди 60-річного ювілею поета.

Наш ювіляр народився в селищі Ярмолинці 5 грудня 1958 року. З тих пір промайнуло 60 весен на життєвій стежині Миколи Феодосійовича, які були насичені і днями радості, і днями тривог та печалі. Однак, по життєвій стежині він завжди впевнено ішов до своїх мрій та надій. До свого ювілею М. Швець прийшов із великою кількістю газетних статей, авторськими книгами: «Колесо огляду», «Про - позиція і сонечко», «Квест: п’єси», «Казка про війну між городом і городом». У цього скромного, доброзичливого і оригінального автора нещодавно з'явилася уже п'ята книга. Невипадкова її назва - "Казки сільського філософа". Микола Феодосійович тяжіє до роздумів про життя-буття і подає їх переважно в фантастично-гумористичному ключі. Віримо, що поетичних збірок ще буде багато, чого бажаємо авторові – ювілянту. На літературному вечорі були присутні творчі особистості краю, автори друкованих видань, члени літературного клубу «Автограф», друзі, колеги, родина. Слова вдячності за творчість, талант Миколи Феодосійовича пролунали від: голови Обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України» Володимира Захар’єва, заступника конгресу літераторів України Галини Корицької, голови товариства «Просвіта» Миколи Побережного, члена конгресу літераторів України Людмили Рутковської, Миколи Чевелюк, члена Національної спілки журналістів України Степана Шкапія, члена національної спілки письменників України Михайла Цимбалюка, директора Ярмолинецької ЦБС Слободян Олени. Багато добрих слів вдячності сказали члени літературного клубу “Автограф”, який діє при Ярмолинецькій центральній районній бібліотеці Жанна Олійник, Галина Колотило, Віра Туз, Валентина Мазура, Леонід Незбжицький та друзі ювілянта Михайло Козинець та Михайла Шклярука. Великою прихильницею поетичного таланту Миколи Швеця є його подруга та сусідка Марина Гриб, яка теплими словами поздоровила ювіляра з днем народження. Музичні дарунки лунали для ювіляра від Лілії Зубко та Леоніда Незбжицького. Голова Хмельницької "Конгресу" Володимир Захар'єв подарував читачам Ярмолинецької бібліотеки близько двох десятків книг з авторськими підписами і побажаннями наших місцевих творців літератури. Микола Феодосійович розповів про свій життєвий шлях, про творчі досягнення і задумки на майбутнє. Ювілянт зупинив увагу присутніх на своїх нових збірках, які вийшли друком напередодні творчого вечора. Ювілейний вечір Миколи Феодосійовича став радісною приємною подією для всіх присутніх на святі. А ювіляр дуже радів привітанням від своїх друзів та близьких.

Переглядів: 443 | Додав: svitlana_denisuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів