Вівторок, 07.05.2024, 19:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2024 » Січень » 26 » Як приручити дракон
09:12
Як приручити дракон
 
 Ярмолинецька центральна бібліотека спільно із Ярмолинецькою бібліотекою для дітей та ГО «Ми діємо для розвитку громади» зі своїм проєктом терапевтичних заходів для дітей та їх родин сільських громад Хмельниччини увійшли до переліку переможців від Громадська організація Центр Стратегічних Ініціатив, Хмельницький, Україна.
   Зараз українські діти переживають багато недитячих випробувань. Перебування у стані постійного стресу та тривоги негативно відображається на чутливому дитячому здоров’ї.
  Тому, з метою повернення емоційного комфорту, релаксації та зарядження позитивом у читальній залі центральної бібліотеки проведено перший день терапевтичних заходів для діток.
    На захід завітали наші маленькі читайлики – учні 4-а класу ЗЗСО №1 з класним керівником Матковською Валентиною Василівною, а також дітки із родини ВПО.
  Захід називався «Як приручити  дракона». Спочатку дітки отримали «повідомлення» про те, що у країні Магів захворів Дракон і вилікувати його зможуть діти, які вірять у дива.
  Двері у «підземелля», де мешкав Дракон, можна було відкрити, розгадавши кросворд. Тож, дітки із захопленням взялися відгадувати загадки, з перших літер відгадок яких склалося слово «дракон» , яке і було ключем до дверей.
   І коли з’явився Дракон, виявилося, що він був сильно засмучений, бо дуже хотів почути чарівну і цілющу казку. Тож нею стала одна із казок Сашка Дерманського із книжки «Казки дракона  Омелька».
А далі було найцікавіше – Дракон одужав і разом із присутніми зробив веселу руханку , яку йому допомогла зробити учениця 3-а класу ЗЗСО №1 Бендеревич Єва, а також провів цікавий майстер-клас із виготовлення дракончика власними руками.
  А ще для діток була оформлена книжкова виставка «Як приручити дракона» з цікавенною літературою про містичного символа 2024 року.
Дітки мали можливість сфотографуватися коло фотозони, уявивши себе  дракончиком, який пускає ніздрями димки.
   Наостанок кожна дитина отримала подарунок – закладку для книги та різнобарвні наліпки.
     День пройшов натхненно!
     Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення такого потрібного заходу!
Переглядів: 61 | Додав: kypchakolga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Січень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів