Вівторок, 16.04.2024, 06:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2018 » Лютий » 19 » Досвід та знання переймаємо у професіоналів
12:06
Досвід та знання переймаємо у професіоналів


16 лютого 2018 року на базі бібліотеки - філіал с. Глушківці згідно річного плану проведено зональну школу професійної майстерності «Складові успіху: професіоналізм та креативність». Бібліотекарі з бібліотек-філіалів: с.Шарівка, с.Соколівка, с. Солобківці, с.Томашівка, с. Савинці, с. Нове Село та Міської бібліотеки зібралися у залі бібліотеки для обговорення та обміну досвідом, як зробити бібліотеку яскравою, показати нестандартний зміст і форму її діяльності. Бібліотека с. Глушківці невипадково обрана місцем проведення семінару саме ця бібліотека визнана найкращою з оформлення, затишку, кращого клубу за інтересами серед закладів Ярмолинеччини. Нещодавно бібліотека перейшла в сучасне приміщення, де було зроблено гарний ремонт, придбано нові сучасні меблі, придбано 2 комп’ютери, естетично та професійно оформлена бібліотека. Відкрила семінар директор Ярмолинецької централізованої бібліотечної системи Слободян Олена, яка акцентувала увагу на тому, що одна із найважливіших соціальних функцій бібліотек в наш час полягає у задоволенні потреб користувачів, розповіла історію бібліотеки.
Методист Ярмолинецької централізованої бібліотечної системи Черевуля Алла ознайомила бібліотекарів, що таке креативність. Завідуюча бібліотекою - філіалом с. Глушківці Тиж Алла поділилася професійним досвідом з колегами.
З учасниками клубу за інтересами «Любава» проведено годину пам’яті «У їхніх серцях живе Україна» присвячено до Дня Героїв Небесної Сотні. Згадали поіменно всіх загиблих на Майдані, подивилися документальний фільм «Герої не вмирають», відео «Мамо не плач» всі учасники клубу читали вірші, виконували пісні: «Повій вітре на Вкраїну», «Коло тину, біля хати», «Димить туман» та інші. Учасниця клубу за інтересами, місцева поетеса Валентина Урець прочитала власний вірш «Майдан» та вірш «Колись я приїду до Києва» читав Варгатий Микола. В проведені заходу технічним та музичним супроводом допомогли директор Глушковецького сільського будинку культури Юрій Ковришкін та завідувач сільським клубом с. Слобідка Глушковецька Микола Варгатий.
Захід відвідали представники Солобковецької сільської ради: Людмила Задворна – начальник відділу освіти, культури, охорони здоров’я та соціальної сфери, Людмила Дудняк – головний спеціаліст.
Всіх загиблих пом’янули хвилиною мовчання та прослухали пісню «Пливе кача». Присутні не стримували сліз кожен проник подіями які сталися на майдані в 2014 році.

Переглядів: 478 | Додав: jorashelter | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів