Середа, 24.04.2024, 02:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2022 » Серпень » 15 » Право в об'єктиві
06:19
Право в об'єктиві
 
 Цьогоріч відзначатимемо День молоді в Україні разом із усім світом – 12 серпня!
   Молодість – це не тільки прекрасний період у житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.
   День молоді – це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.
   До Дня Молоді в читальній залі відбулося онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA "Право в об'єктиві" на тему "Хто, якщо не я?" з активною молоддю Ярмолинецької громади.
    На початку заходу кожен учасник висловився про своє розуміння хто такі активісти.
    Потім присутні переглянули документальний фільм режисерки Таїсії Кутової "Ти, б..., рота закрий". Це фільм про підлітка Сергія Чагарова, який у своєму селі під Києвом бореться з корупцією та потерпає від нападів з боку депутатів.
   Після перегляду наша розумна, талановита молодь поспілкуватися із громадською активісткою Альоною Березою та іншими партнерами кіноклубу, розповідали про свої враження після побаченої стрічки, висловлювали свою думку про владу, громаду, наводили власні приклади з якими довелося зіткнутися, отримали поради юристів.
   Хочеться відмітити усіх наших юних активістів, це - Юрій Ковалевський, Марина Посікера, Юрій Фасуляк, Артем Мельничук, Анастасія Шматлай, Ангеліна Магеровська, Каріна Білодід, Діана Мазій, Анастасія Бурдельна, Вікторія Щерба, Максим та Владислав Божики. Наприкінці заходу, дійшли до висновку що потрібно створити молодіжну раду при Ярмолинецькій селищній раді, щоби молоді люди могли долучитися до вирішення проблем у громаді.
     Саме тому й запроваджене свято Дня молоді, щоби акцентувати на ролі молодих людей у розвитку та процвітанню суспільства, адже саме від них багато в чому залежить майбутнє. Також це свято ще й має ідеологічну складову, адже звертає увагу молоді на те, як найкраще реалізувати свій потенціал як для власного добробуту, так і світу загалом.
Тож побажаємо нашій молоді терпіння і сміливості в усіх вчинках. Саме на вас покладаються надії, які пов'язані з майбутнім нашої країни.
Переглядів: 148 | Додав: kypchakolga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Серпень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів