Субота, 20.04.2024, 12:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2023 » Квітень » 26
 
25 квітня в читальній залі Ярмолинецької центральної бібліотеки проведено семінар «Оновлені форми звітності про діяльність публічних бібліотек» для працівників бібліотек громади.
  Відкрила семінар Олена Слободян – директор Ярмолинецької центральної бібліотеки, яка проаналізувала висвітлення роботи бібліотек у соціальних мережах, ознайомила з проведенням обласного молодіжного літературного проекту «Розповім про Героя» та запропонувала прийняти у ньому участь.
  Методист Алла Черевуля ознайомила з новими формами звітності та надала рекомендації щодо заповнення бланків 6-НК, провела детальний аналіз звітності за І квартал.
  Провідний бібліотекар відділу УФКФіК Катерина Гуменюк наголосила на те, щоби слідкувати та вчасно вилучати з книжкових фондів застарілу та зношену літературу. Також зупинилася на питанні вилучення з фондів російської літератури.
  Протягом семінару виникали питання з якими сільські бібліотечні фахівці стикаються у повсякденній роботі, на що фахівці Ярмолинецької центральної бібліотеки надавали консультації та змістовні відповіді.
  Підсумовуючи роботу семінару, хочеться зазначити, що колектив бібліотечних фахівців націлений на невтомну і творчу працю, активну участь у житті своїх громад
.
Переглядів: 150 | Додав: kypchakolga | Дата: 26.04.2023 | Коментарі (0)


   25 квітня в приміщенні читальної зали Ярмолинецької центральної бібліотеки відбувся вечір поезії з новою талановитою поетесою Яриною Санчес. Пані Ярина – наша землячка, родом з Хмельницького району, писати вірші почала нещодавно, але має і прозові твори.
  Зараз готується збірка її віршів, які сьогодні звучали в читальній залі. Вона завітала в центральну бібліотеку зі своїми друзями та мамою, презентувала свої вірші під звуки ліричної музики, що створило приємну та душевну атмосферу. Усі присутні були зачаровані позитивом і надзвичайною енергією гості, яка є дуже емоційною та неординарною особистістю, про що свідчить її поезія, сповнена і вірою, і надією,і любов’ю, під час читання якої авторка водночас і плаче, і сміється. Переконайтеся у цьому самі…
Після урочистої частини спілкування продовжилося за чашкою чаю, а на згадку про сьогоднішню зустріч пані Ярина отримала невеличкий сувенір – фіалки, вирощені нашими бібліотекарями та запевнила присутніх, що скоро презентуватиме власну збірку віршів. Тож побажаємо поетесі здоров’я, миру, жіночого щастя, здійснення усіх бажань, щоб її муза завжди була поруч.
Переглядів: 272 | Додав: kypchakolga | Дата: 26.04.2023 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Квітень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів