П`ятниця, 19.04.2024, 07:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2022 » Травень » 09
   
 6 травня в Ярмолинецькій центральній бібліотеці
відбулася презентація нової книги луганської письменниці Наталі Міхайлової "Три кольори осені".

  Велика читальна зала бібліотеки ледь змогла вмістити шанувальників поетичного слова. Зустріч розпочалась піснею про Україну у виконанні вихованки  Ярмолинецької школи мистецтв Віталіни Гуцал. Талановита авторка з перших хвилин зустрічі створила приголомшливу атмосферу, яка зачарувала усіх без винятку учасників заходу, адже поетичні твори пані Наталії  народилися з небайдужості й пристрасті, із ніжності до кожної билини й весняного первоцвіту.
  Поціновувачі художнього слова мали змогу насолодитися майстерним авторським читанням уривків з презентованої книги, які заінтригували присутніх. Авторка розповідала про себе, свою творчість, ділилася зворушливою історією як разом із родиною та друзями добиралися у містечко Ярмолинці.
    На презентацію книги завітав заступник Ярмолинецького селищного голови Іван Березовський, який привітав авторку  та побажав незрадливої фортуни, незгасимої енергії, здійснення творчих задумів і сподівань та  наголосив присутнім, що презентація проходить у час, коли тисячі вояків захищають територіальну цілісність та державний суверенітет України. 
  Серед гостей заходу була присутня директорка громадсько – політичного тижневика «Вперед» Алла Гуменюк, яка висловила слова вдячності пані Наталії за її поетичний талант та побажала, щоб завжди і всюди до неї була прихильна муза творчості. Також Алла Гуменюк, як творча людина прочитала власний вірш про події, що відбуваються зараз на території нашої держави.
   Письменницю привітати із виходом книги завітала і Наталя Беренда - депутатка Ярмолинецької селищної ради, голова БО "Волонтери Ярмолинеччини", яка подарувала на згадку про зустріч подарунок та побажала усім перемоги.
   З відгуками про книгу та привітаннями виступила директорка Ярмолинецької центральної бібліотеки Олена Слободян, яка наголосила, що твори Наталії Олександрівни справді осінні - крізь рядки пробивається і життєвий досвід, і туга за минулим, й золоті барви натхнення.
   Мешканка нашого містечка Наталія Лазарєва розповіла зворушливу історію про перше знайомство з письменницею.
Приємні вітання линули від колег по творчості  - літературного клубу «Автограф»: Жанна Олійник, Катерина Бучуляк, Микола Швець, Яніна Дзівановська, Валентин Мазур, Галина Колотило та Леонід Незбжицький. Усі були раді зустрічі із талановитою людиною та декламували свої твори, які написані під враженням подій, що зараз відбувається в нашій країні.
   На творчому вечорі панувала тепла та емоційна атмосфера, між виступами гостей свята звучали музичні номери у виконанні Катерини Присяжнюк та Каріни Білодід. Наш колектив щиро вдячний за тісну співпрацю Ярмолинецькій дитячій школі мистецтв. Ваші вихованці завжди додають нашим заходам радісних емоцій, як ковток живої води в шалену спеку.
   Працівники бібліотеки  підготували подарунок авторці, створивши відео, яке дозволило поринути у чарівний світ життя письменниці до війни, адже пані Наталія не тільки пише чудові твори, а й майстерно вишиває та малює.
  По завершенню заходу всі присутні зробили фото із письменницею. Кожен бажаючий зміг придбати книгу з її автографом. Сподіваємося, що Наталія Міхайлова ще не раз потішить нас своїми творчими ідеями. Бібліотека вдячна письменниці за подаровану книгу «Три кольори осені» й запрошуємо всіх бажаючих її прочитати. Також маємо надію, що вона обов’язково в майбутньому ще завітає до нас уже зі своєї рідної домівки. Дякуємо всім присутнім за теплу, дружню атмосферу, яка зробила цей творчий вечір незабутнім.
Переглядів: 192 | Додав: kypchakolga | Дата: 09.05.2022 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Травень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів