Четвер, 28.03.2024, 16:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

3 березня Всесвітній день письменника 4 березня 75 років від дня народження Володимира Івасюка, українського поета та композитора 9 березня 150 років з дня народження Софії Левицької - української художниці-емігрантки; 9 березня 210 років від дня народження Тараса Шевченка, українського поета, художника,мислителя 21 березня Всесвітній день поезії

Головна » 2022 » Лютий » 10

   В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є. Людські взаємини сьогодні неможливо уявити без проявів тепла і турботи. Як добре, що є люди, які роблять цей світ добрішим.
   Книга – найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок.
   Дарування книг  бібліотеці — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення книжкового фонду,  показник престижу бібліотеки, її місця у суспільному житті. 
   Сьогодні Український інститут книги реалізовує  Програму поповнення фондів публічних бібліотек - донесення найкращих книжок сучасної і світової літератури до читача по всій країні, щоб зробити українців читаючою, мудрою, інтелектуальною нацією.
   У рамках цієї Програми до фонду Ярмолинецької центральної бібліотеки надійшли книги за державною програмою, що не лише мають актуальну тематику, але й сприяють розвитку української мови, інтеграції у світовий літературний та культурний процес, мають належний рівень видавничої підготовки і якість виготовлення, придатну до інтенсивного використання в належних умовах. Ці видання вже радують наших відвідувачів! Тож запрошуємо і вас поласувати новинками! Серед книжок для дорослих багато художньої літератури. Художня проза українська та зарубіжна, вічна класика, гучні бестселери та мотивуючі твори на будь-який смак.
  Колектив бібліотеки висловлює щиру подяку Українському інституту книги, які виділили кошти на придбання книг. Щиро, від усього серця, дякуємо за своєчасну і таку необхідну літературу. Нехай повернеться вам добро здоров'ям, благополуччям, щедрими руками  допомоги в потрібну годину. Приємно знати, що такі люди є поруч. Бажаємо  процвітання, добра, благополуччя, гармонії і щастя! Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість  та надію на краще життя.
   Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за нашу націю українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за вашу підтримку, нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам всяких благ і процвітань. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!
 
З повагою колектив
Ярмолинецької центральної бібліотеки
 
Переглядів: 147 | Додав: kypchakolga | Дата: 10.02.2022 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів