Четвер, 25.04.2024, 02:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2014 » Листопад » 14
«Тепер, коли ми навчилися літати, як птахи, плавати підводою, як риби, нам не вистачає лише одного: навчитися жити на землі, як люди».
З метою навчитися жити, як люди Ярмолинецька ЦРБ традиційно щороку з 16 по 22 листопада проводить тиждень «Толерантність – шлях до миру» присвячений Всесвітньому дню привітань, доброти та дню толерантності.


Заплановані заходи:
16 листопада – презентація виставки-роздуму «Толерантність – це…» (11:00)
17 листопада – урок толерантності «Дорогою добра» (11:00)
18 листопада – година самовдосконалення «Толерантність. Що це?» (11:15)
19 листопада – бесіда-огляд «Милосердя на книжковій полиці» (11:00)
21 листопада – день привітань «Я вам кажу «Зрастуйте!» (11:00)

Толерантність – це вихованість, стриманість, рівність! Толерантність – це культура добрих манер та вчинків.
Запрошуємо в нашу бібліотеку на тиждень толерантності. Будемо вчитися людяності разом!
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 713 | Додав: irusYa | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

Фонди Ярмолинецької ЦРБ поповнились новими книгами, яких так чекали наші користувачі. Днями наші працівники мали змогу вибрати в книжкових магазинах літератури на суму 10 тис. грн., які отримали з місцевого бюджету.
Це і сучасна українська література: книги В. Шкляра, В. Шевчука, А. Кокотюхи, Н. Левітиної, О. Забужко, О. Робськи.
Для шанувальників зарубіжних авторів ми пропонуємо Д. Брауна, У. Еко, П. Коельо, Е. Джеймса, Ф. Ванденберга, Ф. Дюрренматта.
Поповнились необхідною літературою на допомогу освіті творами Ф. Достоєвського, Л. Українки, П. Куліша, Кафки, Бомарше.
З нетерпінням чекали нових книг шанувальники пригод, фентезі, жіночих романів. Їх порадуємо книгами В. Бужкова, Т. Полякової, Д. Донцової та інших.
Отримають новинки літератури і маленькі читачі: книжки-іграшки, казки для малюків та довгоочікувана література для дітей середнього та старшого шкільного віку: пригоди, історичні романи, фантастика.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 527 | Додав: irusYa | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

12 листопада 2014 року дирекція Ярмолинецької ЦБС побувала в сільських книгозбірнях району з метою надання методичної допомоги, а також здійснили комплексне вивчення роботи б/ф с. Проскурівка.
Об’їзд розпочали з бібліотеки с. Соколівка. Тут до роботи в зимових умовах готові: гарне, затишне, сучасно обладнане приміщення, багато відвідувачів інтернет-центру, ведеться масова робота з населенням.
Порадувала бібліотека с. Солобківці. Ця книгозбірня і раніше рахувалась найкращою. В цьому році перекрили дах, зробили новий ганок, пандус, внутрішній санвузол. В бібліотеці тепло. Інтернет-центр та бібліотека користуються попитом у громади села.
В бібліотеці с. Тарасівка теж зроблено ремонт, вставлені нові двері. В цьому році була закрита школа, але за багато років тут налагоджена тісна співпраця з дітлахами, які і нині відвідують улюблену книгозбірню.
Дуже цікава бібліотека в с. Стріхівці. Колись розпочиналась з однієї кімнати, а зараз займає весь другий поверх адмінприміщення. Гарні виставки, цікава дитяча кімната, а експонатів, які зібрані в музеї мабуть вже не має ніде в районі.
Комплексне вивчення бібліотеки с. Проскурівка ще раз довело, що завідуюча бібліотекою, яка пропрацювала на даній посаді вже майже 40 років завжди була на своєму місці.
Найвіддаленіше село – Корначівка. Невеличка бібліотека, але вона є центром громади. Тут організовуються цікаві заходи. З цього села вийшли такі відомі особистості як єпископ С. Широкорадюк та відома в області поетеса О. Ліснича, які не забувають рідну книгозбірню, допомагають їй.
Звичайно, для багатьох книгозбірень району основна проблема взимку – відсутність опалення, але бібліотечні працівники намагаються і в зимовий період налагодити роботу так, щоб населення мало змогу провести тут своє дозвілля змістовно, цікаво та затишно.
Переглядів: 702 | Додав: irusYa | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів