Четвер, 28.03.2024, 14:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

3 березня Всесвітній день письменника 4 березня 75 років від дня народження Володимира Івасюка, українського поета та композитора 9 березня 150 років з дня народження Софії Левицької - української художниці-емігрантки; 9 березня 210 років від дня народження Тараса Шевченка, українського поета, художника,мислителя 21 березня Всесвітній день поезії

Головна » 2014 » Листопад » 10
. Під такою назвою в Ярмолинецькій ЦРБ пройшов тренінг для бібліотечних працівників ЦБС, мета якого надання бібліотекарям знань та навичок для надання консультаційних та інформаційних послуг переселенцям.
Директор ЦБС Гриб М. А. надала консультацію з яких напрямків складається робота з ВПО, де переселенці можуть отримати допомогу, щоб вирішити свої проблеми, дізнатися про необхідні для них служби.
Головний бібліограф Москаленко В. М. донесла інформацію до бібліотечних працівників про наявність переселенців в населених пунктах району, стан та проблеми їх проживання та можливості надання інформаційної та моральної підтримки ВПО бібліотеками нашого району. Підкреслила, що головне – донесення інформації про бібліотечні послуги до ВПО та запрошення переселенців до бібліотек.
Заступник директора ЦБС Черевуля А. Л. ознайомила присутніх з інформаційною зоною «Для тимчасово переміщених громадян» та розповсюдила бібліотекарям для подальшої роботи інформаційні буклети, флаєри та дорожні карти для ВПО.
Всі працівники одностайно підтримали ідею про необхідність допомоги для ВПО у бібліотеках району, щоб допомогти тим, хто опинився в складній ситуації.
Переглядів: 609 | Додав: irusYa | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)

В нашій ЦБС є бібліотеки, де яскравою і вже необхідною є робота дозвіллєвих клубів за інтересами таких як «Любава» с. Глушківці, «Надвечір’я» с. Скаржинці, «Український віночок» с. Пасічна, які вже відомі на Ярмолинеччині та в області не тільки талановитими учасниками, але й тим, що «гастролюють» в інші села, клуби, бібліотеки. Про роботу таких клубів за інтересами знімали сюжети на обласному телебаченні.
А члени клубу «Мамина пісня» Вербецької сільської бібліотеки (завідуюча – Швець Л. Й.) часті та бажані гості не тільки на Ярмолинеччині, але й за її межами. З виступами вони побували в багатьох населених пунктах. До бібліотеки часто приїжджають збирачі етносу, фольклору, представники преси. Бібліотека вважається однією з найкращих в районі, вирізняється активним та творчим підходом до роботи з громадою.
Ось і наприкінці жовтня «Мамина пісня» була запрошена в Хмельницький обласний шпиталь інвалідів Великої Вітчизняної війни. Їх виступам, присвяченим 70-річчю визволення України від німецько-фашистських загарбників, багаточисельні слухачі були настільки вражені, що не відпускали кілька годин: звучали пісні, балади, вірші.
Наприкінці Л. Швець сказала: «Маємо палку надію, що нам вдалось повернути ваші літа хоч на частинку в молодість».
Переглядів: 733 | Додав: irusYa | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів