П`ятниця, 26.04.2024, 01:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Ярмолинецька центральна бібліотека 

Ярмолинецької селищної ради Хмельницької області

2 квітня Міжнародний день дитячої книги 7 квітня Всесвітній день здоров'я 18 квітня День пам’яток історії та культури 20 квітня День довкілля 23 квітня Всесвітній день книги і авторського права (ЮНЕСКО)

Головна » 2011 » Листопад » 30
Захід проведено в рамках клубу "Юність і закон".

Провідні спеціалісти центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Марчук Мальвіна Володимирівна та Чичановська Мар`яна Миколаївна провели змістовну бесіду на тему боротьби зі СНІДом, відповіли на багаточисельні запитання учнів професійного ліцею.

Після перегляду відеофільму "Стоп, наркотик!" присутні дискутували по темі.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 684 | Додав: irusYa | Дата: 30.11.2011

  В семінарі прийняли участь бібліотекарі бібліотек-філіалів сіл Антонівці, Буйволівці, Вербка-Мурована, Виноградівка, Волудринці, Монастирок, Томашівка. Був проведений майстер-клас на тему "Найкращий літопис села" та "Найкраща історія бібліотеки", яке провели працівники бібліотек сіл Нове Село та Ясенівка.

Консультації за пріоритетними темами надала зав. методичним відділом Білик І. І., а головний бібліограф Москаленко В. М. провела практичне заняття по веденню краєзнавчої картотеки.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 869 | Додав: irusYa | Дата: 30.11.2011

Вечір був присвячений пам`яті Володимира Дмитровича Сусляка, який пішов від нас рік тому. Він був поетом, автором збірок, ініціював видання альманаху "Медобори", був одним із засновників клубу "Автограф", членом ВТС "Конгрес літераторів України", меценатом. Завдяки йому в Ярмолинцях увіковічилося ім`я Івана Іова, стали відомими імена Ф. Рубо та інших видатних людей Ярмолинеччини. Він фінансував видання збірок поетів-початківців, допомагав обездоленим дітям. Болів душею за історію нашого краю та сучасне життя нашої громади.

На заході були присутні дружина, син, невістка, друзі по перу, члени клубу "Автограф" (В. Мазур, М. Швець, Я. Дзівановська, П. Добрянський, Б. Савіцький) та хмельницького відділення ВТС "Конгрес літераторів України" (Й. Осецький, В. Шевченко, І. Михайловський, В. Захар`єв, В. Ярчук). Ділились спогадами, читали його вірші.
Переглядів: 628 | Додав: irusYa | Дата: 30.11.2011

Захід був проведений в рамках "Майданчика для дискусій".

В диспуті прийняли участь учні професійного ліцею, члени клубу "Паросток", волонтери. В якості експерта був запрошений Заслужений лікар ветеринарної медицини України Петров Микола Афанасійович.

При підготовці диспуту були використані документи, матеріали та відеосюжети КП "Центр ідентифікації тварин", КП "Притулок для тварин" та Всеукраїнської асоціації зоозахисних організацій України.

Питання безпритульних собак дуже наболіле тиа стосується кожного, байдужих не було. Аудиторія розбилася на два табори: "за" і "проти". Продемонстровані на екрані та за допомогою телевізора відеосюжети наглядно продемонстрували з одного небезпеку бродячих тварин, з іншого жорстоке поводження з ними.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 789 | Додав: irusYa | Дата: 30.11.2011

Поїздка була організована з метою обміну досвідом діяльності бібліотек сільської місцевості двох сусідніх районів, яких пов`язує давня дружба.

З роботою нашої ЦБС гостей познайомила директор ЦБС Гриб М. А., зав. методичним відділом Білик І. І. провела відеознайомство з сільськими бібліотеками-філіалами, видавничою продукцією ЦБС, а начальник відділу культури і туризму Гжегожевський Є. Е. розповів про високу місію бібліотек в житті громади нашого району.

Городоцькі бібліотекарі відвідали бібліотеки-філіали сіл Кадиївка, Правдівка, Шарівка, Соколівка, Сутківці, де відвідали відому церкву-фортецю та зустрілися з головою сільської ради.
Судячи зі слів гостей сільські бібліотеки їм сподобались (оформлення, зміст роботи, гостинність), але були здивовані тим, як можна працювати в такому холоді і в центральній і в сільських бібліотеках.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 660 | Додав: irusYa | Дата: 30.11.2011

Вхід на сайт
Меню сайту
Інформація про нас
ЦРБ

смт. Ярмолинці площа 600-річчя Ярмолинець, 1А

тел.2-15-67(відділ обслуговування)

E-Mail:cbs.yar@gmail.com

Чекаємо на Вас

понеділок – п’ятниця: з 8:00 до 18:00

неділя: з 9:00 до 16:00 без перерви

Пошук
Поділіться нами у:
Загиблі воїни
Герої АТО

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Е-урядування
Е-урядування

Безкоштовний Wi-Fi

Погода
Архів записів